Carat concert van 19 augustus

Gepubliceerd op: 15 augustus 2018 13:00
Gewijzigd op: 15 augustus 2018 12:11

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Stiphout en warande, Voorpagina

Warande: Elke zondag tot eind september vindt er in Stadspark de Warande een concert plaats. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is deze dag rond 15:45 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig, het recept voor een geslaagde zondagmiddag!
Het hele jaarprogramma staat op de vernieuwde website: www.caratconcerten.nl

Programma 19 augustus:

12.00 uur: SOM, Seniorenorkest uit Meijel

Het orkest met zo’n 25 leden is afkomstig uit de gemeente Peel en Maas en omstreken. Het staat onder leiding van Hans Lammers. Op het Munsterplein in Roermond en bij de Carat-concerten in Helmond zijn de muzikanten van de SOM graag geziene gasten

13.00 uur: Instrumentaal trio Mousai uit Valkenswaard

Mousai is de naam van een instrumentaal trio. Het legt zich toe op fijne luistermuziek, die soms lang en dan weer heel kort kan zijn, maar tevens ingetogen, opzwepend of melancholiek. Met Tiny Scheepers- van der Heijden op gitaar, Wilhelmien Hacking- van der Burgt op accordeon en Harry Vogels op mandoline.

14.00 uur: Die Heidefelder Musikanten uit Eindhoven

De naam is ontleend aan het feit dat Eindhoven gelegen is tussen de Oirschotse-, Strabrechtse- en Leenderheide. Ze spelen zowel moderne muziek alsook de tradionele kapellen muziek. De Kapel staat onder leiding van Chris de Baat en trad op in Wallersheim, Koblenz, Echternach en Mötsch (bij Bitburg).

Dit nieuwsbericht is 419 keer bekeken

X
X