Carat Concert: Seniorenorkest Uden en Gerard van Kol uit Liessel

Gepubliceerd op: 6 augustus 2018 16:53

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Stiphout en warande, Voorpagina

Warande: Elke zondag tot eind september vindt er in Stadspark de Warande een concert plaats. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is deze dag rond 15:45 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig, het recept voor een geslaagde zondagmiddag! Het hele jaarprogramma staat op de vernieuwde website: www.caratconcerten.nl

Programma 12 augustus:

12.00 uur: Seniorenorkest Uden

Seniorenorkest Uden bestaat sinds 2001 en telt een 25-tal muzikanten, afkomstig uit Uden, Zeeland, Nistelrode en Boekel. Het repertoire is een goede mix van nostalgisch en moderne, Hollandse hits en swingende evergreens. Kortom muziek voor jong en oud om met plezier naar te luisteren.

13.00 uur: Gerard van Kol uit Liessel

Op tien jarige leeftijd begon Gerard van Kol met muziek: accordeon, drummen. Op zijn 15e in de band die later White Wheel heette; toen country/rock in The Canyon Drive Band. Daarna10 jaren in Erp bij de band Silverline. Nu 15 jaar geleden werd het De Brabanten, en hij begon te schrijven in het Leissels dialect. In 2008 kwam zijn tweede CD, Van Leissel 2 uit.

Dit nieuwsbericht is 216 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X