Carat bevrijdingsconcert

Gepubliceerd op: 14 september 2019 10:05
Gewijzigd op: 12 september 2019 10:09

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Stiphout en warande, Voorpagina

Warande: Op 22 september zal vanaf 12:00 uur op het Caratpaviljoen een bevrijdingsconcert gegeven worden.​

Dit concert zal verzorgd worden door Muziekvereniging Eindhoven West en de in Helmond geboren, en internationaal bekende mezzo-soprane Pauline van der Roest, die speciaal voor dit concert vanuit Canada naar Helmond komt, zij zal begeleid worden door pianiste Anne Meijer uit Eindhoven. Ook doedelzakspeler Wilbert van den Boom zal acte de presence geven. Uiteraard zullen de muziekstukken verwijzen naar de tijd van de bevrijding.


Voorafgaand aan dit concert vindt er in stadswandelpark de Warande een bevrijdingsontbijt plaats, waaraan ook u kunt deelnemen. Voor €9,50 krijgt u een rijkelijk ontbijt, uiteraard met een muzikale omlijsting en een gereserveerde plaats bij het bevrijdingsconcert.

U kunt zich voor het ontbijt inschrijven door vóór 15 september het bedrag van € 9,50 over te maken op rekeningnummer NL 34 RABO 0338 0209 69 t.n.v. Stichting Beheer Carat-Paviljoen o.v.v. bevrijdingsontbijt en uw naam. Als u daarna een mail stuurt naar info@caratconcerten.nl, kunnen wij uw inschrijving bevestigen.


Dit nieuwsbericht is 285 keer bekeken

X
X