Cacao aan de Kade: De highlights!

Gepubliceerd op: 9 april 2019 14:10

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Wil jij genieten van muziek, theater, workshops, proeverijen, films, en veel nieuwe dingen ontdekken? Zet maandag 22 april dan vast in je agenda, want Festival Cacao aan de Kade strijkt weer neer, in en om de Cacaofabriek.

Vol programma

Ook deze derde editie hebben we weer een bomvol, verrukkelijk programma voor de bezoekers. Jermain de Rozario geeft een demonstratie waarbij hij een dessert zal maken, Healthy Sisters vertellen over het belang van gezond eten en genieten, er is muziek van Kalishnikovs met een dansworkshop Lindy Hop.

De uitslag van de bonbonwedstrijd wordt bekend gemaakt. Honger? Doe mee aan een proeverij van origine chocolade, of laat je verrassen door een van de foodtrucks en kramen buiten. Lust jij eten uit een 3D printer of taart van afvalmateriaal? Doe mee met de mobiele bingo van Coco Choco en win een choco tattoo of breng een bezoekje aan Dr. Choc.

Neem alle kinderen in je familie en uit de buurt mee voor een workshop Hatseflatsen en choco-eieren schilderen. Of laat je schminken en luister naar de verhalen van Francisco. Fan van techniek en film? Maak dan je eigen Green Screen filmpje met Beam it Up.

Dit alles is nog maar een tipje van de sluier! Zorg dat je erbij bent, 22 april (Tweede Paasdag) bij De Cacaofabriek. We starten om 11 uur!

Meer informatie
Houd voor meer informatie onze website www.cacaoaandekade.nl en facebookpagina facebook.com/cacaoaandekade in de gaten!


Dit nieuwsbericht is 496 keer bekeken

X
X