Cabaretier Arjan Kleton ‘Met de fles groot gebracht’

Gepubliceerd op: 14 mei 2019 10:03
Gewijzigd op: 14 mei 2019 10:34

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Arjan Kleton is die barman.

De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die elk weekend aan zijn vrienden staat uit te leggen dat ze niet tot "na sluit" mogen blijven omdat ze hem kennen. De barman die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd groot gebracht. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk. En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord... 
Maar weet jij het zelf nog? 

Biografie: 


Arjan Kleton ging eind 2014 voor het eerst als “comedian” het podium op. 
Exact een jaar na zijn eerste optreden, in Oktober 2015, won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam en vervolgens haalde hij de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018). 
Arjan Kleton treedt regelmatig op in Comedy Café Amsterdam, soms combineert hij daar zelfs zijn beide passies en bestiert dan zowel de bar als het podium.

In het Annatheater op vrijdag 24 mei na de show hoef je niet gelijk naar huis want Arjan gaat ook nog cocktails maken in de bar van het theater!

Datum: vrijdag 24 mei
Kaarten: € 15,00 via www.annatheater.nl
Aanvang: 20:30 uur


Het Annatheater ligt op 1 minuut loopafstand van het NS-station Helmond. Het adres is Floreffestraat 21a, Helmond. Telefoon: 0492-475255, info@annatheater.nl  www.annatheater.nl  


Dit nieuwsbericht is 93 keer bekeken

X
X