Burgemeester Elly Blanksma ontving diamanten echtparen in het Kasteel

Gepubliceerd op: 29 juni 2022 13:35

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Burgemeester Elly Blanksma heeft wederom de diamanten echtparen in het Kasteel kunnen ontvangen. Het waren de echtparen die door corona in maart niet aan de uitnodiging hebben kunnen voldoen. De jubilerende echtparen zijn nu voor deze dag uitgenodigd en werden ontvangen met een heerlijke lunch in het Kasteel. Het zijn 14 diamanten echtparen, die dit jubileum al hebben mogen vieren. Heel fijn dat het coronavirus ons voor een groot deel heeft verlaten en dat er wat makkelijker met elkaar kon worden omgegaan.

Het aantal Helmondse diamanten echtparen stijgt gestaag en daarom is het initiatief genomen voor het organiseren van deze jaarlijkse bijeenkomsten, waarbij de burgemeester, Elly Blanksma, de jubilerende echtparen verwelkomt in het Kasteel. Op 22 juni 2022 vond deze bijeenkomst ook weer plaats voor deze 14 jubilerende echtparen. Burgemeester Elly Blanksma vond het heel fijn dat diamanten paren nu aanwezig konden zijn, om op een gezellige manier met haar van een heerlijke lunch te genieten en er een heel gezellig samenzijn van te maken..  

De aanwezige echtparen werden op bijzondere wijze in het Kasteel binnen ontvangen. Via de bekende rode loper werden ze opgevangen door een heuse gastheer van het kasteelmuseum. Zo’n gezamenlijk uitgebreide lunch, met al die andere diamanten echtparen, werd door iedereen heel gezellig gevonden en uitzonderlijk. Er werden door de echtparen ook vele verhalen opgehaald van vroeger. Er waren zelfs 2 echtparen die op deze dag getrouwd waren en het diamanten huwelijk vierden. Het is een bijzondere samenkomst, die beslist voor herhaling vatbaar blijft.


Dit nieuwsbericht is 39 keer bekeken

X
X