Buitenspeeldag in de bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 juni 2022 15:02

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

CENTRUM Op woensdag 8 juni was het een hele mooie ochtend en middag rondom de verhalen van de Verhalenspeeltuin. Er was geen betere dag te bedenken dan ‘De Buitenspeeldag’, maar helaas zat het weer niet mee. Daarom is het feestprogramma naar binnen verplaatst. Het was een leuk en leerzaam feestprogramma voor alle kinderen én ouders, georganiseerd door de Bibliotheek Helmond-Peel.

Gezellig spelen, bewegen en lezen in de Bibliotheek.
Het feestprogramma bestond uit een Boekjes & Babbels, Verteltheater ‘Verhalen van Annie’, een muziek- en dansworkshop door Anne van den Beuken en natuurlijk was Voorleesbus Blikkie ook aanwezig voor de mooiste verhalen.

Speciaal doeboekje ontwikkeld
Het nieuwe doeboekje, met het bijbehorende verhaal ‘Piep in de Bieb’ is gepresenteerd. Het verhaal ‘Piep in de Bieb’ is gebaseerd op het verhaal wat Bart van der Linden speciaal voor de Verhalenspeeltuin geschreven heeft. Daarnaast staan er allerlei opdrachten in die je in de speeltuin kunt doen. In de hal van de bibliotheek en de Verhalenspeeltuin staan paaltjes met daarop QR-codes. Deze QR-codes leiden je naar interactieve verhalen die Piep van de Bieb en zijn vriendjes in de bibliotheek en in de Verhalenspeeltuin meemaken. Het boekje is gratis op te halen in de Bibliotheek Helmond.

Meer informatie over de Verhalenspeeltuin,
zie www.verhalenspeeltuin.nl.


Dit nieuwsbericht is 48 keer bekeken

X
X