Bridgecursus Bridgeclub ’t Houtse Slem

Gepubliceerd op: 22 mei 2019 12:31

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Bridge is een redelijk gecompliceerd kaartspel, met name omdat bij het bieden een heel stelsel van afspraken hoort met allerlei vaktermen. Bridge leert men het beste via het volgen van een of meer cursussen, die door ervaren bridgedocenten gegeven worden.

Onze vereniging organiseert op gezette tijden cursussen voor beginners en gevorderden.

Daarvoor vragen wij een kostendekkende vergoeding. Daarbij komt meestal nog de aanschaf van een lesboek. Als gedeeltelijke compensatie doen wij een aantrekkelijk aanbod om lid te worden van onze vereniging. Onze beginnerscursussen, bestaande uit deel 1 en 2, zijn bedoeld voor degenen die niet eerder bridge gespeeld hebben en die zich de basiskennis van bridge eigen willen maken.

Onze beginnerscursus deel 2 start in de loop van september 2019. De cursus wordt gehouden op woensdagmiddag in De Geseldonk. Degenen die hun kennis van bridge willen ophalen, zijn van harte welkom. 

U kunt zich opgeven voor de beginnerscursus 2 door vóór 19 augustus 2019 een email te sturen naar t.leijten2@hotmail.com of te bellen met Theo:  0492 534793

Foto: Inês Ferreira


Dit nieuwsbericht is 278 keer bekeken

X
X