Boekpresentatie van Franziska Weissenbacher

Gepubliceerd op: 6 juli 2022 15:38

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

BRANDEVOORT Op 2 juli heeft er in ‘t Brandpunt een boekpresentatie plaatsgevonden. Het was de boekpresentatie van de nieuwste politiethriller ‘Allemaal Hoeren’ van Franziska Weissenbacher uit Brandevoort. Het boek is de opvolger van ‘De Matchmaker’ en ‘Graf 521’, die al eerder door Franziska werden geschreven.

Samenvatting

Een ontspannen dag in de tuin komt tot een abrupt einde, wanneer rechercheurs Hans Dijkma en Laura Mandemaker naar een plaats delict worden geroepen. Een jonge vrouw is vermoord in een nabijgelegen natuurgebied. Al snel volgen er meer moorden. Wie is deze seriemoordenaar die een merkteken achterlaat op de doden? Wat hebben de slachtoffers met elkaar gemeen? De rechercheurs storten zich op het onderzoek, dat wordt bemoeilijkt als er informatie wordt gelekt en er sprake blijkt te zijn van belangenverstrengeling. De spanning loopt op, zowel in de privésfeer als op het politiebureau. Slaagt het team erin de dader te stoppen?

Deze politietriller is zowel als paperback voor negentien euro en ook als e-book verkrijgbaar. U moet hiervoor zijn bij de Ganzenveer in de Oude Aa of bestellen bij Bol.com. Verder is het bestellen ook nog mogelijk bij de firma LetterRijn.

Zout op de friet? Het is een vraag die Franziska Weissenbacher al honderden keren heeft gesteld. Ze is allround medewerkster in een frietzaak/automatiek. In haar vrije tijd schrijft ze misdaadverhalen. Ze is getrouwd, moeder van twee dochters en vier zonen en oma van een groeiend aantal kleinkinderen. Op 1 juli verscheen Franziska’s nieuwste politiethriller Allemaal Hoeren, hij is opvolger van Graf 521, dat al eerder van haar hand verscheen. De presentatie van het boek was dus in het in ‘t Brandpunt in Brandevoort, dat is circa 200 meter verwijderd van een plaats delict.


Dit nieuwsbericht is 41 keer bekeken

X
X