Boeken-, platen-, en cd-beurs in tuincentrum

Gepubliceerd op: 30 september 2022 14:59

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND

De traditionele boeken- en platenbeurs van koor ‘Kunst en Vermaak’ uit Bakel vindt evenals vorig jaar niet plaats in het Parochiehuis, maar in tuincentrum Van der Velden, (iGarden, bloemen- en plantenoutlet), Weg naar Bakel 4, Helmond. Deze beurs wordt gehouden op zaterdag 1 oktober van 10.30 tot 16.00 uur en zondag 2 oktober van 10.30 tot 16.00 uur.

Meer dan 35.000 boeken van een grote verscheidenheid: een compleet nieuwe voorraad. De prijs van de boeken bedraagt - een uitzondering daargelaten - € 2,00 per kilo. De boeken worden goed gesorteerd op tafels aangeboden. U vindt er onder andere romans, streek- en doktersromans, oorlogsliteratuur, hobby- en vrijetijdslectuur, detectives, boeken over gezondheid, spiritualiteit, wetenschap, natuur, kunst en cultuur. Maar óók kinderboeken, stripboeken en oude en bijzondere boeken. Het geheel is ruim opgezet.

Platencollectie: vinyl staat steeds meer in de belangstelling, niet alleen uit nostalgische overwegingen, maar vooral vanwege de warme klankkleur. Daarom heeft Kunst en Vermaak de platencollectie goed gesorteerd en overzichtelijk gepresenteerd. Vinyl lp’s en singles, originele klassieke en populaire uit de jaren 60, 70 en 80, 78 toerenplaten tot medio 50. Ook de cd-presentatie is duidelijk en overzichtelijk gesorteerd. Tevens zijn er dvd’s te koop. Al met al voor de muzikale liefhebber de moeite waard om deze boeken-, platen- en cd-beurs te bezoeken.

Entreeprijs: 1 euro. Kinderen gratis.

U bent van harte welkom!


Dit nieuwsbericht is 151 keer bekeken

X
X