Bloemboetiek Nicole steunt horecaondernemers in Helmond en omstreken

Gepubliceerd op: 19 oktober 2020 16:25

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Helmond: Na de persconferentie van vorige week dinsdag kreeg de horeca voor de tweede keer een flinke klap te verduren. Deze sector verdient daarom in deze tijd een extra steuntje in de rug. Daarom heeft Bloemboetiek Nicole uit Helmond dit weekend ruim honderd bossen bloemen aan getroffen horecaondernemers in Helmond, Mierlo en Aarle-Rixtel bezorgd.

Het initiatief komt van eigenaresse Nicole van de Kimmenade. Toen ze donderdagavond in bad lag, kreeg ze ineens een ingeving. Ze belde gelijk Eric Konings en Lisan Deelen op van de Koning, die hun horecazaak tegenover haar bloemboetiek hebben. Helaas maken zij het leed dat de pandemie veroorzaakt van dichtbij mee. Samen met Nicoles zoon Jannick en zijn vrouw Madelon kwamen ze tot een lijst van ruim 100 ondernemers die wel wat extra aandacht verdienen. Op vrijdag en zaterdag werden de bloemen uitgedeeld.

Haar kleindochter Sophie, gekleed als bloemenmeisje, bezorgde samen met Nicole enkele bossen bij de ondernemers. “Ik wil de horecaondernemers een hart onder de riem steken. Dat kunnen ze juist in deze tijd goed gebruiken. De actie werd goed ontvangen en veel ondernemers moesten een traantje wegpinken. Er is nu veel verdriet en ellende en met dit gebaar willen we laten zien dat we aan ze denken”, aldus Nicole.

Het was een spontane actie van Nicole en dankzij de hulp die ze kreeg was het allemaal zeer snel geregeld. Hierdoor is het ook mogelijk dat we ondernemers over het hoofd hebben gezien en dat die helaas geen bos bloemen hebben ontvangen. Hiervoor bieden zij excuses aan.


Dit nieuwsbericht is 307 keer bekeken

X
X