Blaasfestijn in het centrum van Helmond

Blaasfestijn in het centrum van Helmond
Gepubliceerd op: 22 september 2022 14:07

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

CENTRUM | Op zondagmiddag 25 september is er volop vrolijke muziek te horen in het centrum van Helmond. Samen met de gemeente, horeca en sponsoren, is er weer een mooi programma samengesteld, met een keur aan blaaskapellen uit alle hoeken van Nederland.

Helaas is er, ondanks de inspanningen van diverse partijen, dit jaar (nog) geen zaterdagavondsessie. Het bestuur is hard aan het werk om volgend jaar de reeds succesvolle zondag uit te breiden naar de zaterdagavond om een compleet, tweedaags spektakel te creëren.

Zondagmiddag (12.00 – 18.00 uur)
Maar liefst 24 blaaskapellen/dweilorkesten spelen op zes speelplekken verdeeld in het centrum van onze stad. Deze vrolijke kapellen tonen hun muzikaliteit op en voor de opgestelde podia. Gezellig meemaken op deze koopzondag in Helmond, waar op de gezellige en fraaie horecaterrassen een diversiteit aan noten en passievolle klanken gaan klinken.

Blaasfestijn in het centrum van HelmondF | Organisatie Blaasfestijn Helmond

De kapellen strijden om ‘de Gouwen Hellemonder’, die gewonnen wordt door de kapel die het publiek het best weet te vermaken. Dit gaat beoordeeld worden door een vakkundige jury.

Deze zondag start om 12.00 uur op het Piet Blomplein bij de bieb. Rond 17.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats op het Havenpleinpodium. Het speelschema en de plattegrond van de speelplekken zijn vanaf zondagochtend te vinden op de Facebookpagina van Blaasfestijn Centrum Helmond. Als aanvulling op deze muzikale en gezellige middag zijn er, zoals u van ons gewoon bent, diverse activiteiten om de kinderen te vermaken.

Meer informatie is te vinden op www.blaasfestijn.nl.
Zien we jullie in het weekend?!

Blaasfestijn in het centrum van Helmond

Dit nieuwsbericht is 67 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X