Bijzondere ontmoetingen tijdens derde editie Gluren bij de Buren Helmond

Bijzondere ontmoetingen tijdens derde editie Gluren bij de Buren Helmond
Gepubliceerd op: 9 september 2021 9:30

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Afgelopen zondag vond in Helmond de derde editie van Gluren bij de Buren plaats. In heel Helmond waren maar liefst 26 tuinen gevuld met lokale artiesten die 75 optredens gaven. Uit de enthousiaste reacties van bezoekers en deelnemers heeft de organisatie kunnen concluderen dat de derde editie een overweldigend succes was!

Van Brouwhuis tot Stiphout, van Brandevoort tot Helmond-Noord; heel Helmond stond in het teken van Gluren bij de Buren. Van artistieke graffitikunst tot swingende vinylfeestjes, het publiek trof van alles wat.

Programmamaker Chelsi Maas: “De Helmondse gezelligheid ontbrak zeker niet. Ook deden er veel jonge talenten mee die het publiek omver hebben geblazen.”

Elke act trad gedurende de dag drie keer 30 minuten op. Doordat de deelnemende tuinen in routes waren onderverdeeld, was het mogelijk om van het ene optreden naar het andere te lopen of te fietsen. Dit heeft gezorgd niet alleen voor een mooie en gevarieerde artistieke dag, maar ook voor bijzondere ontmoetingen met niemand minder dan… je eigen buren.

Gluren bij de Buren en Struinen in de Tuinen vonden voor het eerst tegelijk in 33 gemeenten plaats. De datum voor de 2022-edities is alvast geprikt met op zondag 13 februari Gluren bij de Buren en op zondag 3 juli Struinen in de Tuinen.

Bijzondere ontmoetingen tijdens derde editie Gluren bij de Buren Helmond

Dit nieuwsbericht is 291 keer bekeken

X
X