Bijeenkomst over WhatsApp boom Mierlo-Hout

Gepubliceerd op: 26 januari 2018 13:00
Gewijzigd op: 24 januari 2018 10:54

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina,

In Mierlo-Hout zijn verschillende WhatsApp-groepen actief op gebied van veiligheid. Geweldig dat Buurtbewoners, Buurtpreventie, Buurtvereniging zo op de hoogte kunnen worden houden van situaties die zich voordoen.

De website van Buurtpreventie Helmond: www.buurtpreventiehelmond.nl is vernieuwd en WhatsApp-groepen hebben een grote rol gekregen. De WhatsApp boom is daarmee een (extra) goed middel om in eigen gebied via WhatsApp op de hoogte te houden. Breng daarom WhatsApp ook in uw buurt onder de aandacht.

Op dinsdag 30 januari om 20.00 uur is er een bijeenkomst in wijkhuis De Geseldonk. De organisatie nodigt van elke WhatsApp-groep een persoon uit om samen met Wijkraad Mierlo-Hout, Gemeente Helmond en opbouwwerker van de LEVgroep te kijken hoe we verbindingen kunnen leggen tussen de verschillende groepen in Mierlo-Hout. Voor meer vragen en om u aan te melden kunt u zich richten tot Chien Engel (LEVgroep). Aanmelden: chien.engel@levgroep.nl
Namens de organisatie: wijkraad: Jan Drouwen, gemeente: Jeroen Tuns en Lex van Gennip en LEVgroep: Chien Engel en Erna van Happen.

Dit nieuwsbericht is 618 keer bekeken

X
X