Bij Fish en Food vis je niet achter het net

Gepubliceerd op: 28 juni 2019 12:28

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-West: Of je nu op zoek bent naar de beste kwaliteit verse vis, huisgemaakte kant-en-klaar maaltijden of goedgevulde salades, bij visspecialist Fish en Food voel je je als een vis in het water! Met veel liefde en passie runnen Peter en Diana van der Donk al 8 jaar hun winkel in het Combicentrum aan de Mierloseweg 41.

Als je de winkel binnenloopt, kun je in de glazen vitrines de diverse versproducten al zien liggen: “Ons assortiment presenteren we met zorg in onze winkel. De klant ziet meteen wat we allemaal te bieden hebben. Denk hierbij aan verse- en gerookte vis, schaal- en schelpdieren, huisgemaakte vissalades en het traditionele gebakken visje”, vertelt Pieter. In de winkel worden ook kant-en-klaar maaltijden verkocht: “We spelen in op het gemak van dit soort maaltijden: je hoeft het thuis alleen in de oven te zetten en je hebt een lekkere maaltijd. Ze worden tevens allemaal vers in onze keuken bereidt naar eigen recept”.

Niet alleen voor de kwaliteit ben je bij Fish en Food aan het juiste adres, maar ook voor de service: “We geven altijd advies over de beste bereiding van de vis. Bij sommige klanten valt de vis uit elkaar tijdens het bakken terwijl dit heel simpel te voorkomen is. Ook krijgen we goede hobbykoks in de winkel. Dan zorgen wij natuurlijk voor mooie en gelijke stukken vis, want de presentatie is ook héél belangrijk”.

Heb je iets te vieren? Probeer dan eens een van de luxe vis- of tapasschalen! Deze kun je bestellen en kunnen op verzoek ook thuisbezorgt worden. Het uitgebreide assortiment, de goede service en natuurlijk de Hollandse Nieuwe die sinds 12 juni weer in de winkel verkrijgbaar is, zijn redenen genoeg om eens langs te gaan bij Fish en Food in het Combicentrum in Helmond-West.

De winkel is 6 dagen per week geopend en je kunt er gratis parkeren voor de deur! Meer tips, recepten of het assortiment bekijken? Neem dan ook eens een kijkje op: www.fishenfoodhelmond.nl

Hoofdfoto; Pieter samen in de winkel met Barbara, een van de werknemers.


Dit nieuwsbericht is 359 keer bekeken

X
X