Bij Bloementijd staan kwaliteit, gezelligheid en creativiteit hoog in het vaandel

Gepubliceerd op: 4 oktober 2019 11:58
Gewijzigd op: 3 oktober 2019 10:00

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Oost, Voorpagina

Door: Jet Vetter

Helmond: Giel’s Bloemenboetiek is verhuisd en heeft sinds dinsdag 1 oktober jl. een nieuwe naam, namelijk Bloementijd bij Mirjam. Zelf dacht Mirjam van Crey al langer de zaak meer van zichzelf te maken en haar klanten wezen haar er regelmatig op, dat het wel eens tijd werd de naam van de zaak te veranderen. Bij de verhuizing van de Azalealaan naar Winkelcentrum Straakven aan de Geysendorfferstraat in Helmond-Oost heeft ze de koe bij de hoorns gepakt en van de winkel, die ze 8 jaar geleden overnam van Giel, helemaal haar eigen plek gemaakt.

“Toen ik de zaak overnam, dacht ik dat het voor de klanten duidelijker zou zijn als ik de oude naam aan zou houden. Maar nu is het het juiste tijdstip een nieuwe naam te introduceren. Mijn klanten zijn er ook blij mee”, vertelt Mirjam enthousiast. “De naam is dan wel veranderd, maar we staan nog steeds op dezelfde manier voor iedereen klaar. De klant die een klein bosje voor zichzelf komt kopen of het bruidspaar, dat een prachtig boeket wil en fleurige aankleding voor deze speciale dag. Ze worden allemaal op hun wenken en met heel veel plezier bediend. Zelf vind ik het verzorgen van rouwwerk echt een eer. Dat je dat mag doen voor een overledene vind ik heel fijn”.

Maar bij alles, van klein tot groot, staan kwaliteit, gezelligheid en creativiteit hoog in het vaandel van Mirjam. “En dan ook in die volgorde”, aldus de bloemenverkoopster. “Ik ben heel blij met de nieuwe locatie, vooral omdat ik in dezelfde buurt ben gebleven en mijn klanten me zo goed kunnen vinden. Er zijn op het Straakven ook voldoende parkeerplaatsen. Een dikke plus. Het leuke is, dat ik hier net zoals aan de Azalealaan een slager als buurman heb en dat ik bij mijn andere naaste collega terecht kan voor een kop koffie. Prachtig toch?”

Het is de moeite waard een kijkje te nemen bij de mooie nieuwe zaak van Mirjam. Zij maakt van de gelegenheid gebruik Giel, haar trouwe klanten, familie en vrienden te bedanken voor de support de afgelopen jaren.


Dit nieuwsbericht is 1229 keer bekeken

X
X