Bestuur SamenLoop voor Hoop zoekt uitbreiding van de organisatie

Gepubliceerd op: 25 september 2019 16:12

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Na het succesvolle lustrum van de SamenLoop voor Hoop Helmond / Laarbeek in juni jl. gaat het bestuur starten met de voorbereidingen voor de zesde editie in 2021. Het bestuur is op zoek naar aanvulling van het bestuur en voor uitbreiding van commissies zoals de sponsorcommissie, PR en Communicatie, Teams en de Kinderloop.

De SamenLoop voor Hoop is een 24 uurs wandelevenement dat tweejaarlijks wordt georganiseerd onder auspiciën van KWF Kankerbestrijding met een tweeledig doel: aandacht voor de vreselijke ziekte die kanker met zich meebrengt en een zo hoog mogelijke financiële opbrengst voor medisch onderzoek. Inloophuis de Cirkel ontvangt van KWF 20% van de opbrengst voor de eigen activiteiten in Helmond en de regio. Een prima goede doelenactie dus. Uitgebreide informatie over de Samenloop voor Hoop is te vinden op onze website: www.samenloopvoorhoop.nl/helmond

Het huidige bestuur is heel erg blij met de mooie resultaten van de afgelopen 5 SamenLopen die in Helmond zijn georganiseerd. De eerstvolgende editie van de SamenLoop voor Hoop zal in 2021 plaats gaan vinden. De voorbereidingen daarvoor worden dit najaar al vast gestart. Maar dat kunnen we niet alleen!  Daar hebben we hulp bij nodig.

Wie aan de organisatie een steentje wil bijdragen is van harte welkom. Er is ruimte in het bestuur om een verantwoordelijke en plezierige bestuursfunctie in te vullen. Het huidige bestuur, onder leiding van René van Luytelaar, wil graag in gesprek komen met mensen die mee willen helpen om kanker de wereld uit te helpen. Mensen worden gezocht die bereid zijn om de schouders te zetten onder een prachtig evenement in 2021 waar honderden deelnemers en bezoekers nu al naar uitkijken.

Daarnaast zijn ook meerdere vrijwilligers nodig voor de commissie die zich nu al bezig gaan houden met voorbereiding. En natuurlijk zijn er vrijwilligers nodig om in 2021 het weekend van de SamenLoop vorm te geven.

Graag ontvangen wij van mogelijk geïnteresseerden een bericht. Dat kan geheel vrijblijvend via het mailadres van de SamenLoop voor Hoop: helmond@samenloopvoorhoop.nl

(Bron foto; Wim van den Broek).


Dit nieuwsbericht is 355 keer bekeken

X
X