Bennie Jansen nieuwe Prins der Kersenplukkers

Gepubliceerd op: 2 december 2019 14:51

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Regio: Nadat zondagmiddag 1 december tijdens de traditionele amusementsmiddag in Cultureel Ontspanningscentrum de Vliegert op passende wijze afscheid was genomen van oud-Prins Fonske (Slegers) d’n Urste en zijn adjudant Hans Seijkens, werd even later Bennie Jansen in de druk bezochte residentie gepresenteerd als Prins Bennie d’n Urste van CV De Kersenplukkers uit Mierlo. Tot adjudant van de gloednieuwe Prins der Kersenplukkers 2020 werd gekozen Ria van Hoof.

Bennie Janssen geboren en getogen in Helmond, en reeds 34 jaar woonachtig in Mierlo-Hout, is al vele jaren een bekend gezicht binnen residentie de Vliegert te Mierlo. Naast carnavallen bij de Kersenplukkers is de nieuwe Prins ook al 14 jaar actief binnen de Vliegert bij The Black Cherry Dancers. De linedance club waar Bennie maar liefst 13 jaar les gaf. Dat het feesten en carnavallen de sympathieke Prins niet vreemd is mogelijk duidelijk zijn gezien Bennie jaren geleden één van de oprichters was van CV De Narren in Helmond. Samen met zijn Adjudant Ria van Hoof, de wijze Raad van Elf en alle carnavalsvierders van het Mierlose Rijk der Kersenplukkers gaat Prins Bennie d’n Urste er een fantastisch carnaval 2020 van maken.

Op zondag 8 december aanstaande krijgt de nieuwe Prins der Kersenplukkers en zijn Adjudant een receptie aangeboden in Cultureel Ontspanningscentrum de Vliegert, Heer van Rodestraat 109A te Mierlo. Aanvang van de receptie is 14.00 uur en iedereen is van harte welkom.

Fotobijschrift: Prins Bennie d’n Urste van CV De Kersenplukkers. (Bron foto; Jos Lenssen).


Dit nieuwsbericht is 484 keer bekeken

X
X