Benefietfeest voor het goede doel

Gepubliceerd op: 27 december 2018 14:31

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: ‘’In 2017 deed ik voor de eerste keer mee aan de SamenLoop voor Hoop in Helmond. Dat weekend heeft me zoveel moois gebracht dat ik natuurlijk ook op 29 en 30 juni 2019 me weer heb ingeschreven. Met Team 1 Praktijk KI-MA. Dit mooie 24 uur durende evenement zal wederom georganiseerd worden en wel op 29 en 30 juni van 14:00 uur tot 14:00 uur, bij HAC, Molenven 3 te Helmond.

Toen ben ik gaan nadenken over hoe we het beste geld kunnen genereren, een leuk samenzijn creëren én ook verbinden leggen met elkaar? Zo kwam ik op het idee om een Benefietfeest te organiseren en daarmee geld te genereren voor KWF en Inloophuis de Cirkel. Het feest zal, bij voldoende kaartverkoop, plaatvinden op 27 januari in het Wijkhuis de Geseldonk. Voor dit evenement is een speciale website gemaakt, hier kunt u ook de entree kaarten bestellen. Ook liggen er kaarten bij de Geseldonk.

Natuurlijk is iedereen mét een geldig entree bewijs welkom om, tussen 15:00 en 21:00 uur, langs te komen. Natuurlijk hopen we dan veel mensen te mogen begroeten die óf fan zijn, of ons, of onze activiteit een warm hart toedragen.

Wij hopen op een grote opkomst!  Dit feest kan alleen maar 'n succes worden als jullie kaartjes kopen. Laat ons geld genereren voor KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer SocietyKWF-HelmondInloophuis De Cirkel en er een gezellig feest van maken.  Steun ons doel! We nemen bij doorgang van het feest het geld mee en storten dit tijdens onze activiteiten bij Samenloop voor Hoop Helmond 2019.’’


Hella van Kraaij & Monique de Bruijn, Team Praktijk KI-MA.

Website: https://teampraktijkkima.wordpress.com/benefiet-feest/

Facebookpagina: https://www.facebook.com/TeamKIMA/


Dit nieuwsbericht is 278 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X