Benefietduel tussen Helmondia 4 en HC Helmond Heren 1

Gepubliceerd op: 19 december 2018 11:07

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-oost: Het vierde elftal van voetbalclub Helmondia en de hockeyers van HC Helmond Heren 1 gaan zaterdag 22 december tegen elkaar voetballen. Het gaat om een benefietwedstrijd in het kader van Serious Request. Rondom het duel wordt geld ingezameld voor het Rode Kruis. De opbrengst wordt gebruikt voor reanimatiecursussen en AED’s.

VriendschapHC Helmond Heren 1 en Helmondia 4

Ongeveer een jaar geleden verloren de mannen van Helmondia 4 tijdens een wedstrijd hun vriend en teamgenoot Luc Jacobs aan een hartaanval. Luc was ook van veel teamleden van HC Helmond Heren 1 een goede bekende en goede vriend. Dit verdrietige voorval heeft de twee teams bij elkaar gebracht om deze benefietwedstrijd te spelen.

Steun deze actie 

De mannen van Helmondia 4 hebben van dichtbij mee moeten maken hoe belangrijk het is dat er op veelplekken AED’s aanwezig zijn. Met deze apparaten kunnen we levens redden. Naast genoeg AED’s is het ook belangrijk dat mensen weten hoe ze kunnen reanimeren.Daar zetten Helmondia 4 en HC Helmond Heren 1 zich 22 december dan ook voor in.Wil jij ook een bijdrage leveren aan dit goede doel? Doneer dan viakominactie.npo3fm.nl.

Mis het niet

Op zaterdag 22 december om 14.00 uur spelen de twee teams tegen elkaar bij SC Helmondia op Sportpark De Braak in Helmond. Het sportpark is geopend vanaf 13.00 uur. We hopen op veel supporters om het belang van AED’s te onderstrepen.

(Bron foto; Kim Balster).


Dit nieuwsbericht is 193 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X