Beer, Burgers and Two Smoking Barrels

Gepubliceerd op: 15 mei 2019 14:14

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Zaterdag 25 Mei is het weer zo ver: Dan strijkt het speciaalbier festival Beer, Burgers and Two Smoking Barrels weer neer in Mierlo-Hout! Zie je het al voor je? Genieten van de lekkerste burgers van het melkwegstelsel, een heerlijk stukje muziek van DJ Frogson voor een ultiem festivalgevoel èn ondertussen proef je van de allerlekkerste speciaal bieren.

Heb jij er al zin in? Zet dan meteen deze datum met koeienletters in je agenda! Dit jaar pakken we weer uit met een line-up waar je ù tegen zegt. Een met liefde geselecteerde mix van brouwers uit de regio, binnen- en buitenland zullen dit jaar hun vaatjes weer richting Mierlo-Hout rollen. Volledig omringd door de groene natuur van ons festivalterrein kun je hier weer optimaal genieten van je favoriete bieren!

Er zijn maar liefst 9 brouwers aanwezig die iedereen zullen voorzien van de beste speciaalbiertjes: Rock City Brewing uit Amersfoort, Oldskool Brewery uit Eindhoven, Brouwerij Holevoort uit Bakel, KraftBier uit Tilburg, Oersoep uit Nijmegen, Brouwerij Laarbeek uit Aarle-Rixtel, In Peccatum Craft Beer uit Spanje, Brouwerij Emelisse uit Goes en HillDevils Beers. Het ‘Beter Wordt Het Niet BBQ Team’ zorgt voor de sappigste burgers met diverse toppings, maar ook voor chicken wings kun je bij ze terecht! Daarnaast is er ook live muziek van DJ Frogson, wordt er  live brouwen met Brouwerij Kabouter Hop, kun je je eigen PrintKings (Bier)shirt laten drukken en is er een CiderBar aanwezig!

Kortom; Het belooft weer een geslaagde editie te worden!

Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen. Als je wil proeven van de speciaal bieren moet je wel in het bezit zijn van een kaartje (proefglas + 2 munten).

Kaarten zijn online verkrijgbaar via https://bit.ly/2VkQGqY. Meer informatie kun je vinden op: www.beerburgers.nl of houdt Facebook in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.


Dit nieuwsbericht is 293 keer bekeken

X
X