Beautyverwendag bij Verspaget Medi-Beauty

Gepubliceerd op: 1 oktober 2020 12:30
Gewijzigd op: 1 oktober 2020 9:36

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Heerlijk genieten zegt Mariska van Kolck en mijn huid voelt geweldig na de gezichtsbehandeling. Mariska komt met regelmaat genieten bij Verspaget Medi-Beauty aan de Noordparallelweg 24 in Mierlo-Hout. Als zangeres, presentatrice en actrice is het erg belangrijk om er stralend uit te blijven zien. Dit geef ik graag in handen van de zeer gespecialiseerde en vakbekwame eigenaresse van Verspaget Medi-Beauty, Iris Verspaget.

"Deze keer heb ik een heerlijke behandeling ervaren van het exclusieve Spaanse cosmeticahuis NATURA BISSÉ". Heerlijk de producten van Natura Bissé maar van Sothys wordt ik ook heel gelukkig. Een intensieve behandeling met een cocktail van Octamioxyl en conotoxine voor het ontspannen van de mimische gezichtspiertjes die de expressie lijntjes veroorzaken. Dermafil complex met hyaluronzuur voor huidvolume en hydratatie. Peptiden voor het liften en verstevigen van de huid. Een TOP behandeling. Iris zit al jaren in het vak en stuurt al 14 jaar haar Beauty Instituut aan. Voorheen in Nuenen en sinds juli 2020 een nieuwe locatie aan de Noordparallelweg 24 in Mierlo-Hout. Goed bereikbaar, makkelijk parkeren en zelfs met de trein loop je binnen 3 minuten vanuit station Mierlo- Hout naar het Beauty Instituut. 

Iris werkt al vele jaren samen met een arts, dokter Don Smeets. Hij legt zich toe op cosmetische geneeskunde en is gespecialiseerd in injectables zoals botox, volite, profhilo en ellansé, teosya of een Volite-behandeling waarbij hyaluronzuur wordt ingespoten om huidveslapping tegen te gaan en om direct de huid volume te geven. Het effect houdt wel een jaar aan! Bovendien is het volledig natuurlijk, want hyaluronzuren zitten al in onze huid. 

Zo ook de Radiofrequentie behandelingen voor huidverstrakkking, Lichttherapie voor huidverbetering en aanpak van de probleemhuid. Diathermie voor de kleine oneffenheden en microdermabrasie voor een stralende frisse egale huid. Buiten verbeteren en verjongen, kun je bij Medi-Beauty ook terecht voor een complete ontspannen gezichtsbehandelingen of massage. Of je boekt een duo- behandeling en combineer je dit met een heerlijke beauty lunch of diner bij De Pastoor eten & drinken Hortsedijk 52 in Helmond. 

Dus je kunt van je beauty beleving bij Verspaget Medi-Beauty een waar beauty arrangement maken.

F | Verspaget Medi-Beauty


Dit nieuwsbericht is 456 keer bekeken

X
X