BBOX Bijoux opent haar deuren in de Elzas Passage

Gepubliceerd op: 12 november 2020 12:34
Gewijzigd op: 12 november 2020 11:41

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: Beware of the BBOX! Aankomende donderdag opent in de Elzas Passage een nieuwe winkel: BBOX Bijoux. Een sieradenwinkel met allerlei hebbedingetjes, sieraden en accessoires. Arian Vereijken: “Pas op als je in de stad bent: als je de weg naar BBOX Bijoux gevonden hebt, is de kans groot dat je niet met lege handen naar huis gaat.”

Dat wil je hebben

De bijouxwinkel, die zich richt op het jeugdige publiek, heeft een frisse en warme uitstraling en biedt een diversiteit aan sieraden van merken waaronder Byjam, Biba en Myjewellery. Naast sieraden zullen er ook tassen, mutsen, sjaals en andere accessoires te vinden zijn. “Echt hebbedingetjes tegen een betaalbare prijs”, aldus Arian. De winkel is er niet alleen om jezelf te verwennen, maar ook voor al je sinterklaas- en kerstaankopen ben je bij BBOX aan het goede adres. “Alles wordt mooi ingepakt en er is voldoende keuze om een mooi cadeau uit te zoeken. En er is meer. Er is een speciale hashtag in het leven geroepen die je kunt gebruiken bij je post op sociale media en die is er niet voor niets: “Als je een foto deelt van je aankoop met de #BBOXBank maak je kans op leuke prijzen.”  

Donderdag 12 november opent de winkel haar deuren. “We hebben er bewust voor gekozen om de opening niet op vrijdag de 13e plaats te laten vinden”, zegt Arian met een jolige ondertoon. De winkel zal in het pand openen waar voorheen beddengoedwinkel Julia’s Home te vinden was op nummer 35.

Via de Facebookpagina (@bboxbijoux)  en Instagram (@bboxbijoux_helmond) blijf je op de hoogte van alle leuke dingen die de winkel biedt.

Investeren in de Elzas Passage

Naast BBOX zullen er de komende tijden nóg twee winkels haar deuren openen in het overdekte winkelcentrum. “Als bestuur hebben wij een fijne samenwerking met de eigenaar van de Elzas. Hierdoor is het mogelijk om in de leegstaande winkelpanden nieuwe concepten te realiseren”, liet Arian eerder al weten.


Dit nieuwsbericht is 807 keer bekeken

X
X