Banbouw opent bouwplaats Oranjekade
op de Dag van de Bouw

Gepubliceerd op: 9 juni 2022 17:08

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

BINNENSTAD Wil jij de indrukwekkende bouwplaats van Oranjekade van dichtbij bewonderen? Kom dan op 18 juni 2022 tussen 11.00 uur en 15.00 uur naar de Dag van de Bouw. Op deze dag kun je een kijkje nemen achter de bouwhekken van Oranjekade in Helmond.

De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag van Bouwend Nederland. De dag is onderdeel van de imago-campagne ‘De bouw maakt het’, waarmee Bouwend Nederland laat zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor Nederland. Het is dé dag waarop iedereen achter de bouwhekken mag komen kijken hoe bouw- en infrabedrijven dagelijks doorbouwen aan Nederland.

Datum: 18 juni 2022
Tijd: van 11.00 uur tot 15.00 uur
Adres: Oostende, ingang bouwterrein nabij Julianabrug

We nemen je op deze dag mee door de tijd. Van de geschiedenis van de EDAH die hier ruim honderd jaar geleden ontstond, tot de moderne architectuur van nu. Volg een rondleiding bij één van onze projectleiders. Zij kunnen je alles vertellen over de geschiedenis, het huidige bouwproces en de nabije toekomst van Oranjekade. We hebben verschillende activiteiten, voor koffie en thee met wat lekkers wordt gezorgd en ook aan de kinderen hebben we gedacht.

Nog een paar handige tips:
Trek stevige schoenen aan, het bouwterrein is niet voorzien van een vloer.
Parkeren rondom Oranjekade is lastig en wij adviseren daarom om op de fiets te komen. Wij hebben meer dan genoeg ruimte voorzien om fietsen te parkeren.

Tot dan!


Dit nieuwsbericht is 228 keer bekeken

X
X