Bakkerij ’t Bakkertje heropent winkel in Mierlo-Hout

Gepubliceerd op: 28 januari 2021 12:30
Gewijzigd op: 28 januari 2021 9:52

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

MIERLO-HOUT Op dinsdag 26 januari was het zover: de vernieuwde winkel van Bakkerij ’t Bakkertje aan de Hoofdstraat 150 in Mierlo-Hout heropende haar deuren.

Door: Wendy Lodewijk

Na 19 jaar vonden de broers Dirks het wel tijd voor een verbouwing. De winkel is volledig aangepast aan de huidige tijd een heeft een frisse, moderne uitstraling, inclusief nieuw betaalsysteem voor contante betalingen.

Vernieuwd en gemoderniseerd
“In 1987 zijn we hier in Mierlo-Hout gestart met onze bakkerij en een winkel”, licht Theo Dirks (een van de broers die samen ’t Bakkertje runnen) toe. “In 2002 is er een geheel nieuw winkelcentrum gebouwd, waarin ook ’t Bakkertje weer op een mooie plek kwam zitten. 
Nu 19 jaar later werd het weer tijd om de winkel te vernieuwen met ledverlichting en een nieuwe toonbank voor een mooie presentatie.

De winkel is doormidden gesplitst, maar doordat het magazijn bij de winkel gekomen is, hebben we weer een mooie grote winkel kunnen creëren en tegelijkertijd plaats vrij kunnen maken voor een nieuwe winkel tussen de bakker en de slager.”

Feestaanbieding
Om de vernieuwde winkel te vieren heeft ’t Bakkertje deze week een mooie aanbieding: tot en met zaterdag 30 januari kun je een goed gevulde broodtas kopen voor maar 9,95 euro (normale prijs 17,35 euro). “U bent van harte welkom!”

Foto: De vernieuwde winkel in Mierlo-Hout. | F Wendy Lodewijk.


Dit nieuwsbericht is 579 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X