Bakkerij der Kinderen verrast met Helmonds Rondje

Gepubliceerd op: 12 november 2020 12:38
Gewijzigd op: 21 november 2020 19:53

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Artikel: Mandy Meeuwsen

Helmond: Al sinds 1932 kun je bij Bakkerij der Kinderen terecht voor brood en andere zoete lekkernijen. Met drie vestigingen in Helmond zijn zij een gevestigde naam in de stad. Binnenkort komen zij met een nieuw product: Helmonds Rondje. Een luxe bol met verschillende soorten zaden, noten, gedroogd fruit en een hemelse karamelspijs.

Geef een Rondje weg

“De inspiratie voor deze Helmondse delicatesse deed ik op aan de hand van het stadslogo van Helmond”, aldus Elize der Kinderen. “Na dit idee hebben we als team volop gebrainstormd en kwamen uit bij het Helmonds Rondje. Na een aantal maanden van bakken, proeven en perfectioneren is de creatie helemaal klaar voor de verkoop.”

Het Helmonds Rondje heeft een basis van volkoren met pompoenpitten, cranberry’s, rozijnen en karamelspijs en is lekker bij de koffie, maar ook perfect om cadeau te doen. Ideaal nu de feestdagen dichterbij komen. “Ook voor de ondernemers een leuke toevoeging aan het kerstpakket dit jaar,” vindt de onderneemster. Elize hoopt dat Helmond, maar ook daar buiten, gaat genieten van het Helmonds Rondje. “Hij is ontzettend lekker. De karamelspijs maakt het helemaal af.”

Zaterdag 21 november kun je het Helmonds Rondje proeven. In de directe omgeving van de drie winkels aan de Dorpsstraat, Winkelcentrum de  Bus en de Heistraat, zijn dan 10 ‘Helmonds Rondje dozen’ verstopt. Als je deze doos vindt, mag je hem gratis laten vullen in de winkel met het Helmonds Rondje. Mocht je nu geen Rondje vinden, kun je hem altijd kopen in de winkel. Tijdelijk voor € 7,95.

Dagverse producten

De opa van Elize opende 88 jaar geleden de bakkerij aan de Heistraat. In 1990 nam ze het stokje van haar vader over en sinds die tijd staat Elize der Kinderen als derde generatie aan het roer van dit Helmondse familiebedrijf. Al 30 jaar lang doet dit zij dit met veel liefde en plezier. In de hoofdvestiging aan de Heistraat worden in de bakkerij dagelijks de producten ambachtelijk en vers bereidt en dát proef je. Ze spelen in op nieuwe trends en ontwikkelingen. Ze zijn trots op wat ze maken en al meerdere malen werden producten van der Kinderen met goud bekroond, waaronder de worstenbroodjes en de pain de campagne, een desembrood.

Veilig shoppen

Als klant kun je in alle drie de vestigingen geheel ‘coronaproof’ je brood kopen. “En als mensen buiten moeten wachten omdat de winkel vol is en het regent, krijgen zij een paraplu mee zodat ze droog kunnen wachten,” zegt Elize. Het is mogelijk om je bestelling door te geven en op te halen. Hiervoor kun je een gebruik maken van een bestellijst.

Bakkerij der Kinderen is van maandag tot en met vrijdag geopend. Kijk voor actuele openingstijden op www.bakkerijderkinderen.nl.

Locaties en openingstijden

Helmond Centrum: Heistraat 4a. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 7:30 tot 16:00 uur.

Helmond Noord:  Winkelcentrum De Bus. Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur en zaterdag van 8:00 tot 16:30 uur.

Helmond Stiphout: Dorpsstraat 49. Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur en zaterdag van 7:30 tot 16:00.

Elize der Kinderen F PUUR in Beeld


Dit nieuwsbericht is 374 keer bekeken

X
X