Badminton overdag in Mierlo

Gepubliceerd op: 9 september 2020 10:17
Gewijzigd op: 10 september 2020 10:19

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Regio: Vanaf september is het mogelijk om ook op de woensdagochtend te badmintonnen van 10.00 tot 12.00 uur in sporthal de Weijer te Mierlo.

Iedereen is welkom op elk niveau. Vindt u het leuk om af en toe thuis in de tuin of op de camping een shuttletje te slaan of hebt u in het verleden al actief gespeeld en wilt u het weer oppikken? Kom gerust eens kijken. Gedurende twee maanden gaan we kijken of deze sportieve woensdagochtend een blijvertje kan worden.

Badminton Vereniging Mierlo stelt rackets en shuttles beschikbaar zodat u in ieder geval kunt kijken of dit voor u een leuke wekelijkse sportactiviteit kan worden. Badminton heeft als grote voordeel dat u al uw spieren nodig heeft en dat u het gehele jaar door deze sport kunt beoefenen.

Doe mee en laat u verrassen door deze leuke sport. Wij zorgen voor de juiste begeleiding zodat u snel het spelletje onder controle krijgt.

Om de kosten enigszins te drukken, vragen wij alle deelnemers elke week om vrijwillig een bijdrage van € 2 in de spaarpot van de BV Mierlo 76 te doneren.

Vanwege het Coronavirus worden uiteraard alle RIVM adviezen nageleefd, dit betekent voor een binnensport dat na het spelen iedereen 1.5 meter afstand houdt en dat u regelmatig uw handen wast of ontsmet met aanwezige handgel.

Hopelijk tot woensdag 9 september 10.00 uur in sporthal de Weijer te Mierlo. Zet het alvast in uw agenda.

F Gerritjan Hees


Dit nieuwsbericht is 78 keer bekeken

X
X