Badminton clubkampioenschappen bij Con Brio

Gepubliceerd op: 10 juli 2019 11:28

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Suytkade: Afgelopen vier weken werd in de sporthal Suytkade gestreden om het badminton clubkampioenschap van Con Brio. Het is de traditionele afsluiting van het sportieve seizoen. De clubleden van Con Brio gaan dan onderling de strijd met elkaar aan. Dat leverde ook dit jaar weer spannende wedstrijden op waar het er fanatiek aan toe ging.  

Bij de Jeugd werden Vera Bakels en Jordan Schüller clubkampioen. De Senioren waren verdeeld in twee klassen. In de A klasse ging het kampioenschap naar Anne van Leuken en Emile Peulen. In de B klasse werden Angelique Heesakkers en Francois van Delft clubkampioen.

Dit waren alle Single kampioenen, maar er werd ook gestreden om het Dubbel kampioenschap. Bij de Jeugd werden Jasmijn Gao en wederom Jordan Schüller clubkampioen. Fenna van den Berg en Willem Maas bereikten de tweede plaats. Bij de Senioren dames werden in diverse klassen Tessa Naus, Anne van Leuken en Angelique Heesakkers kampioen. De heren leverden ook drie kampioenen op, te weten: Remco Lubbers, Menno Balvers en Arthur Martens.

De clubkampioenschappen vormden het sluitstuk van een succesvol badmintonseizoen. Alle leden genieten nu van een welverdiende vakantie. Op dinsdag 20 augustus gaat het nieuwe seizoen weer van start. Degenen die het badmintonnen niet zo lang willen missen, kunnen tot die tijd elke donderdagavond terecht in sporthal d’n Ekker in Beek en Donk. Dit is een extra ‘service’ aan alle leden van de Helmondse Badminton Bond.

Clubkampioenen bij de Jeugd en de Senioren van Con Brio. (Bron foto’s;  Miriam van Leuken)


Dit nieuwsbericht is 265 keer bekeken

X
X