Back To The Sixties

Gepubliceerd op: 13 september 2018 15:00
Gewijzigd op: 12 september 2018 14:00

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Zondagmiddag 7 oktober vind voor de eerste maal “Back To The Sixties” plaats in wijkhuis “De Geseldonk”. Aanvang 13.30 uur, zaal open om 13.00 uur.
Na afloop loterij met ongelooflijk mooie prijzen, welke getrokken gaan worden door notaris Niek Visser uit Helmond.

Dit evenement is onderdeel van stichting ‘VerwenEvent’. Een echte Mierlo-Houtse stichting die in 2006 is opgericht en vanaf de eerste editie het grootste goede doel van Europa in deze opgezette vorm. Gemiddeld 120 gezinnen met 1 of meerdere kinderen met een beperking kunnen een keer per jaar geheel gratis een weekend lang genieten.

Drie fantastische bands uit de jaren vijftig, zestig en zeventig treden voor u op o.a. Two Off Us,& Peter Ryan, deze band heeft tientallen jaren ervaring. O.a. oude classics, rock’ n Roll, maar ook mooie ballades. Peter Ryan zal zeker de grote klassiekers van Elvis Presley voor u ten gehore brengen. Samen als Two Off Us & Peter Ryan willen zij niets liever dan de voetjes van de vloer gaan met Nederlandse en Duitse liedjes uit de jaren zestig.

Houston Alley is een viermans formatie en maken muziek uit de jaren vijftig en zestig, dat is namelijk hun handelsmerk. Houston Alley heeft een opvallende sound en weet een gezellige sfeer neer te zetten. Een heel apart repertoire met afwisselend liedjes van o.a. The Shadows, Cliff Richard, Johnny Cash, Ricky Nelson etc., maar ook eigen instrumentale nummers.

Rene and The Alligators, welke zestig/zeventiger jaren generatie kent ze niet? Van de bandleider Renee Nodelijk gaat zelfs het verhaal dat hij “De Golden Earrings” gitaar heeft leren spelen. Renee is een absolute gitaar virtuoos met liedjes als o.a. “Gitaar Boogie” en heel bijzonder in “The Mood”. Maar zijn grote internationale doorbraak kwam met het liedje: “Sweet Nothing”. Zijn vrouw Anja stond met dit liedje in alle grote Duitse shows in het voorprogramma van Tina Turner.

The Hilson Brothers, zijn nog steeds de enige broers in Nederland die al meer dan zestig jaar samen optreden als de Nederlandse Everley’s. Dat is echt wel uniek te noemen en zingen nog steeds vol overgave de grote songs van het roemruchte duo uit de jaren vijftig/zestig: “De Everley Brothers”.

The Thunderbirds, een geweldige “Boogie Woogie” dansclub uit het naburige Lierop. Deze Rock ‘n Roll dansgroep laat u deze middag heerlijk genieten van hun show. Swingen, het betere gooi en smijtwerk, echt genieten. De zestiger jaren, de nostalgische sfeer met muziek en dans van toen, je mag en kunt weer opnieuw verliefd worden als in de zestiger jaren, ook nu weer. De entreeprijs voor deze muzikale middag is in de voorverkoop €7.50,- en aan de kassa in de Geseldonk €10,-. Deze entree prijzen zijn inc. een consumptiebon.

Voorverkoop adressen: Wijkhuis De Geseldonk, stichting Lief, Calstraat 2, Kado to Go, winkelcentrum Brouwhorst en stichting speeltuin Leonardus, Mgr.Swinkelstraat 24.

Dit nieuwsbericht is 402 keer bekeken

X
X