Dier van de Week: Wobble

Gepubliceerd op: 16 maart 2023 16:21

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Wobble (9 maanden) oogt altijd heel geïnteresseerd: wijd open, kogelronde oogjes en een schuin gehouden kopje. Ze ís ook heel nieuwsgierig en onderzoekt graag alles wat binnen pootbereik is.

Ze kwam als kittentje binnen met een fikse middenoorontsteking. Daardoor was ook haar evenwichtsgevoel van slag. Na wat gesleutel door de dierenarts, medicatie en een verblijf in een gastgezin, is de ontsteking verslagen. Wobble heeft er een lichte scheefstand van haar koppie aan overgehouden, vooral als ze focust op iets interessants (Eten! Speeltje!). Kon ze eerst nog niet eens 10 cm de lucht in springen, nu haalt ze met verve een stoel.

Wobble heeft ook haar talenten. Ze is razendsnel op horizontale vlakken en meesterlijk in het rondmeppen van speeltjes. Knuffelen hoeft niet voor haar, maar ze geeft stevige kopjes. Grappig en energiek als ze is, staat ze garant voor veel plezier. Een afgezette tuin en meerdere keren per dag spelen zijn een must, anders zoekt ze haar eigen amusement. Geïnteresseerd? Leest u vooral haar informatie op www.dierenambulancehelmond.nl.


Dit nieuwsbericht is 86 keer bekeken