Autodroom Helmond gaat knallend het jaar uit

Autodroom Helmond gaat knallend het jaar uit
Gepubliceerd op: 23 december 2021 9:38

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Autodroom Helmond is – ondanks de nieuwe maatregelen - klaar voor de feestdagen. U bent van harte welkom in een van onze online showrooms. En zoals u van ons gewend bent, gaan we er ook dit jaar weer een mooi feest van maken. Naast de introductie van de Kia Sportage 2022 en de lancering van de nieuwe hybride Suzuki S-Cross, hebben we een aantal spectaculaire online acties. Zo profiteert u van minimaal 1 jaar Bovag-garantie en 24-uurs pechhulp bij aanschaf van een occasion bij v.d. Nieuwenhuijzen Auto’s. Ook krijgt iedereen die een auto aanschaft bij een van onze bedrijven een lunchbon voor 2 personen van La Bocca Grande, uiteraard te besteden na de lockdown.

Spectaculaire acties
Het was wederom een veelbewogen jaar. En ook deze kerstperiode heeft het coronavirus nog steeds invloed op ons dagelijks leven. Toch wil Autodroom Helmond dit jaar feestelijk afsluiten. Eigenaar Frank van den Nieuwenhuijzen: “De vraag naar nieuwe en gebruikte auto’s is dit jaar gestegen. Zo hebben we dit jaar ruim 3.000 auto’s afgeleverd. We willen onze trouwe klanten belonen en nieuwe klanten op een mooie manier (online) verwelkomen. Dat doen we, zoals elk jaar, met mooie acties bij VDNS Suzuki, VDNS Kia en v.d. Nieuwenhuijzen Auto’s.”

Nieuwe Suzuki S-Cross bij VDNS Suzuki
Wie geïnteresseerd is in een nieuwe auto, kan zich in de online showroom van VDNS Suzuki vergapen aan de nieuwste Suzuki S-Cross. “We zijn ontzettend blij dat we het nieuwste model van de S-Cross mogen introduceren”, zegt Mark Scheepens, verkoopleider bij VDNS Suzuki. “Deze smart hybrid SUV heeft een stoer en luxe design en is bovendien voorzien van de slimste veiligheidssystemen, een krachtige 1.4 BoosterJet Smart Hybrid-aandrijflijn met 14 pk startergenerator en een laadvolume tot 1.230 liter. Dit maakt de S-Cross de ideale wagen voor lange afstanden en activiteiten met het hele gezin.”

Ook klanten die op zoek zijn naar een gebruikte auto, zijn volgens Mark Scheepens bij VDNS Suzuki aan het juiste adres. “We hebben veel jonge occasions, zoals de Suzuki Swift en Suzuki Ignis. Een proefrit maken? Dat blijft mogelijk. Maak een afspraak en wij zorgen dat we de auto voor je klaar
hebben staan.”

Autodroom Helmond gaat knallend het jaar uitF | Autodroom Helmond


Ruim 250 occasions bij v.d. Nieuwenhuijzen Auto’s
Ook v.d. Nieuwenhuijzen Auto’s pakt dit jaar groots uit. Wie één van de ruim 250 occasions koopt, ontvangt een jaar lang Bovag-garantie, een 24-uurspas (een jaar lang gedekt voor schade in Europa) en 100 euro cashback bij het afsluiten van een Bovag-verzekering.

Naast de traditionele occasions is bij v.d. Nieuwenhuijzen Auto’s een groot aanbod aan elektrische occasions te vinden. Volgens Van den Nieuwenhuijzen loont het de moeite om daar nog dit jaar naar te kijken. “Je krijgt niet alleen van de overheid 2.000 euro subsidie, maar profiteert ook nog van 12 procent bijtelling. De bijtelling op elektrische auto’s wordt per 1 januari 2022 verhoogd naar 16 procent, maar het is nog mogelijk om de auto dit jaar op naam te zetten.”

VDNS Kia Helmond marktleider in de regio
Bij VDNS Kia is het dit jaar extra feest. De dealer is voor het elfde jaar op rij marktleider in de regio Helmond. “Eén op de vijf verkochte auto’s komt op dit moment van ons af”, vertelt manager Danny Vriens trots. “De ambitie is om nog verder door te groeien, zodat komend jaar minimaal een op de vier auto’s door ons geleverd wordt. En dat is niet onmogelijk als je naar onze nieuwste modellen kijkt. De nieuwe Kia Sportage is een krachtige, maar stijlvolle crossover die verkrijgbaar is als Mild Hybrid, Hybrid en Plug-in Hybrid en De Kia Stonic is een sportieve crossover waarbij comfort en gemak centraal staan. Voor wie helemaal klaar wil zijn voor de toekomst hebben we de Kia EV6. Deze revolutionaire nieuwe elektrische auto van Kia komt als best uit de test van Autovisie. Uiteraard kunnen mensen ook bij ons terecht voor de nieuwst Sorento en e-Niro.”

Brabant Autolease
Niet alleen VDNS Kia heeft de afgelopen jaren een groei doorgemaakt. Ook Brabant Autolease is het afgelopen jaar gegroeid. Het succes zit ‘m volgens Ton van Abeelen en Pedro Saasen in het onafhankelijke advies én de merkonafhankelijkheid van Brabant Autolease. “U bepaalt welke auto, wij adviseren over de best passende leasevorm. We kunnen direct een offerte uitbrengen tegen gunstige voorwaarden.”

Autoschade Helmond
Ook klanten die schade aan hun auto hebben worden - ook in deze periode - niet in de steek gelaten bij Autodroom Helmond. Sinds kort is Autoschade Helmond gevestigd in het pand. Frank van den Nieuwenhuijzen: “Met deze komst van Autoschade Helmond zijn we een volwaardige one-stop-shop. Onze werkplaatsen blijven open. Maar let op, zorg ervoor dat u online of telefonisch een afspraak maakt zodat we u goed en op gepaste afstand kunnen helpen.”

Persoonlijk contact
Vanuit huis kunt u gewoon met ons in contact komen. We zijn online en via mail en telefoon bereikbaar. Ook beeldbellen middels Skype, Zoom, Microsoft Teams of Face-Time is geen enkel probleem. Daarnaast gaan geplande afleveringen en afspraken door. Deze worden op een gepaste locatie (aan huis) uitgevoerd. Onze adviseurs zullen daarvoor contact met u opnemen. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met uw adviseur. Zakelijke aankopen kunnen wel op afspraak vanuit de showroom gevoerd worden.


Dit nieuwsbericht is 375 keer bekeken

X
X