Atletiekvereniging AV-LGD organiseert winterwandeltocht

Gepubliceerd op: 20 januari 2023 13:45

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

REGIO
Op zondag 29 januari organiseert AV-LGD een mooie winterwandeltocht met diverse afstanden vanuit sportpark De Dreef, Vloeieindsedreef 13, SM 5733 in Deurne.

Aangeboden worden tochten van 5 km tot en met 30 km. Alle afstanden starten vanaf de kantine De Djump van de club, waar vanaf 8.00 uur de koffie/thee klaar is en na de tocht gelegenheid is om onder genot van een drankje gezellig na te praten.

Inschrijven en starten is mogelijk vanaf 8 uur.
5- 10 km tot 14 uur
15-20 km tot 12 uur
30 km tot 10 uur
Kosten zijn € 4,00 pp.
Leden van wandelbond of
AV-LGD betalen € 3,00.
Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van een volwassene lopen gratis mee.
Vanaf het sportpark vertrekken alle afstanden richting Vreekwijk. De 30 km loopt hier een extra lus, de 5 km draait al eerder af. Daarna door naar de Liesselse Bossen. Alle afstanden, behalve de kortste afstand, hebben rust bij Landgoed Hoeve Ruth, gelegenheid voor het nemen van een drankje, er zijn ook toiletten beschikbaar. De 20 en 30 km gaan daarna naar de Astense Aa en komen weer terug bij de rustplaats.
Na nog een wandeling door de bossen gaan de 5 en 10 km terug naar de Djump.
De langere afstanden lopen naar het waterwingebied en gaan via molen Johanna-Elisabeth ook terug. De langste afstand maakt nog een rondje om en door Vlierden, voordat ze bij de molen weer aansluiten bij de andere afstanden.
Tijdens de tocht zijn er op alle afstanden vanaf 10 km, wandelvriendelijke rustplaatsen en gelegenheid voor het nemen van een drankje. De route is gemarkeerd met pijlen en linten, daarnaast ontvangen de deelnemers een uitgebreide routebeschrijving.
Onze sponsor Adventure Store is aanwezig op de startlocatie, hier kunt u terecht voor advies en uw vragen over wandelen en wandeluitrusting. Alle wandelaars ontvangen een
kortingsbon te besteden bij Adventure Store Helmond.
Het startbureau sluit om 17 uur.


Dit nieuwsbericht is 80 keer bekeken