Asperges op de Velden kijkt uit naar 6e editie

Gepubliceerd op: 4 februari 2021 11:30
Gewijzigd op: 4 februari 2021 9:54

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

REGIO De organisatie, onder leiding van Bertie Klaassen, is erg positief gestemd over de doorgang van de 6e editie van Asperges op de Velden dat gepland staat voor 13 tot en met 30 mei 2021. “Gezien de vele mogelijkheden van de locatie en de creativiteit en flexibiliteit van onze organisatie, zijn wij ervan overtuigd dat wij kunnen voldoen aan de voorwaarden die gesteld worden aan de dan geldende coronamaatregelen”, licht Bertie toe. 

Asperges op de Velden is een inmiddels welbekend evenement in de regio waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top genieten van het witte goud, de trots van het Brabantse land, in een unieke omgeving in de natuur. Bijna drie weken lang verrijst midden in de velden van Aspergekwekerij Kelders in Veldhoven een stijlvol ingericht pop-uprestaurant, waar dagelijks culinaire lunches en diners worden bereid. Uiteraard met de vers gestoken asperges van het land, gecombineerd met diverse Brabantse streekproducten. 

Reserveer nu alvast een plekje zonder enige verplichting
Bertie vervolgt: “Aangezien wij verwachten dat het enthousiasme en de animo bij definitieve doorgang overweldigend zullen zijn, bieden we onze vaste gasten en relaties graag de mogelijkheid om nu alvast een optie te plaatsen. Op deze manier zijn zij verzekerd van een tafeltje in ons sfeervolle restaurant en bij mooi weer natuurlijk op ons stijlvolle terras midden in de aspergevelden. Alle opties zijn zonder opgaaf van reden en op elk moment opzegbaar of overdraagbaar. Er is dan ook geen enkele verplichting en ook geen enkele vooruitbetaling benodigd. We gaan pas over tot het versturen van facturen als er een definitieve GO voor ons evenement afgegeven kan worden. En mochten zich alsnog onverwachtse omstandigheden voordoen waardoor we genoodzaakt zijn om ons evenement te cancelen, dan kunnen alle gasten net als vorig jaar rekenen op 100% restitutie. Wij kunnen niet wachten om onze zeer gewaardeerde gasten weer te mogen ontvangen en een bijzondere middag of avond te bezorgen!”

Top-chefs koken op de velden
Het inmiddels regionaal bekende evenement biedt elk jaar weer een uitgebreid en gevarieerd programma. Voor jonge en oude gasten, voor particulieren en zakelijke gezelschappen. Net als voorgaande jaren zullen toonaangevende restaurants in het pop-uprestaurant koken met de vers gestoken asperges van het land. Zo zullen de sterrenrestaurants Wiesen uit Eindhoven en Eden uit Valkenswaard culinaire hoogstandjes serveren. Tevens biedt Asperges op de Velden een podium aan het exclusieve Lugar uit Waalre en het verrassende, stijlvolle Nastrium uit Helmond. Maak kennis met de verschillende keukens en de wereld van de Michelin-koks en geniet van uiteenlopende aspergegerechten die alle zintuigen prikkelen.

F | Asperges op de Velden

Op de reguliere dagen worden de lunches en diners verzorgd door het culinaire team van Delicious at Home, onder leiding van Ralph van Kroonenburg, en Tommy’s keuken. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren worden traditioneel de familiedagen georganiseerd met allerlei activiteiten en professionele opvang voor de kleintjes. En eerste Pinksterdag is de primeur van The Brand Eats & Beats met live muziek, heerlijke gerechten en cocktails. De organisatie legt momenteel de laatste hand aan het programma, de aanvullingen zullen via de website en social media kanalen worden gecommuniceerd.   

Eigen evenement organiseren
Heeft u een jubileum, relatiedag, personeelsfeest, bruiloft, familiefeest, verjaardag of bijeenkomst voor een business club te organiseren? Krijgt u buitenlandse gasten die u graag iets van onze cultuur wilt laten zien
en laten proeven? 

Ons openluchtrestaurant is op aanvraag volledig naar uw wensen en voor uw specifieke gezelschap in te vullen. Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

www.aspergesopdevelden.nl


Dit nieuwsbericht is 570 keer bekeken

X
X