Asperges op de Velden bezorgt het witte goud bij je thuis!

Gepubliceerd op: 28 mei 2020 12:19
Gewijzigd op: 27 mei 2020 12:21

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Regio: Op dit moment zou de 6e editie van Asperges op de Velden plaats vinden. Een stijlvol pop-up restaurant midden in de aspergevelden waar top-chefs dagelijks culinaire lunches en diners bereiden.

Gezien de Corona-crisis kan dit evenement helaas geen doorgang vinden dit jaar en kunnen gasten helaas niet genieten van het witte goud in het pop-up restaurant bij Aspergekwekerij John Kelders in Veldhoven. Daarom biedt de organisatie complete aspergemaaltijden met bijpassende wijnen voor thuis. Overheerlijk….èn een extra steun voor de lokale ondernemers die de ingrediënten leveren. De aspergegerechten worden bij je thuis bezorgd, dus je geniet van het witte goud zonder dat je de deur uit hoeft. En betalingen worden vooraf geregeld, zodat er geen fysiek contact aan de deur nodig is.

Het moeten cancelen van dit mooie, inmiddels zeer bekende evenement zorgt voor veel teleurstelling. Organisator Bertie Klaassen licht toe: “Het is niet alleen erg jammer voor onze bezoekers, maar ook voor de vele betrokken leveranciers en uiteraard voor ons als organisator. Ondanks de grote teleurstelling en de vergaande financiële consequenties die dit besluit voor onze organisatie teweeg brengt, hebben wij niet gekozen voor tegoedbonnen, maar hebben wij inmiddels iedereen de gemaakte kosten terugbetaald. Onze gasten hebben hun geld immers net zo hard nodig als eenieder in deze moeilijke tijden, daarnaast hebben ze er gewoon recht op. Wij hopen onze gasten weer te mogen verwelkomen in mei 2021 en wensen iedereen voor nu veel gezondheid en sterkte toe. Wil je ons toch steunen? Bestel dan een heerlijk pakket voor jezelf of geef het cadeau aan vrienden, familie, collega's of zakelijke relaties. Dat wordt erg gewaardeerd!”

Bestellen kan via: www.aspergesopdevelden.nl 

F Asperges op de Velden


Dit nieuwsbericht is 272 keer bekeken

X
X