Appartementencomplex Rozenhof feestelijk heropend

Gepubliceerd op: 13 december 2019 14:50
Gewijzigd op: 13 december 2019 14:57

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Na een sluitingsperiode van ruim een maand is op vrijdag 29 november de ontmoetingsruimte van appartementencomplex Rozenhof feestelijk heropend. Dit tot opluchting van de bewoners, die een maand lang de dagelijkse activiteiten hebben moeten missen.  

De gehele zaal heeft een totale metamorfose ondergaan. Het doel van de verbouwing was om, naast de noodzakelijke opknapbeurt, er voor te zorgen dat er een grote verbetering kwam van de akoestiek.  Daarvoor is er een totaal nieuw plafond geplaatst met geluiddempende platen. Hierin bevindt zich speciale verlichting die niet alleen sfeervol te dimmen is, maar er kunnen ook diverse kleuren worden toegepast om de sfeer te optimaliseren.  Bijvoorbeeld groene sfeerverlichting met de kerst of oranje verlichting tijdens het kijken naar het Nederlands elftal.

Om een huiskamersfeer te creëren zijn er speciale hanglampen geplaatst boven een aantal tafels die gemaakt zijn via een 3D printer. Nieuwe vloerbedekking met bijpassende gordijnen maken het geheel compleet. De muren zijn, naast het verven hiervan, aangekleed met totaal nieuwe decoraties, met als blikvanger een grote muur die in een speciale taupe kleur is geverfd met daarop grote aparte afbeeldingen en een grote televisie.

Om het de senioren makkelijk te maken is de route en indeling van de zaal aangepast met brede looppaden.

“De bewoners zijn razend enthousiast en we kunnen spreken over een geslaagd project waar bewoners en wijkbewoners heel veel plezier aan zullen beleven. Zeker nu we voor 2020 ook nog eens gaan uitbreiden met diverse nieuwe activiteiten”, aldus voorzitter van Stichting Beheer Rozenhof Hans Spierings.

Foto; Henk van Kuijen


Dit nieuwsbericht is 297 keer bekeken

X
X