Van alles wa week 6

Gepubliceerd op: 8 februari 2018 17:00
Gewijzigd op: 8 februari 2018 9:58

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV-gebouw, Azalealaan te Helmond. Er is een prijzenpot van €1.400 met als hoofdprijs een bedrag van 350 euro. Tevens is er een loterij voor het winnen van twee grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 18.45.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Helmond: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl Op zondagen ook regelmatig concerten. U bent welkom in de Torenstraat 36a. 5701 SH Helmond.

Mierlo-Hout: Bridgeclub ’t Houtse Slem organiseert elke vrijdagmiddag een bridgedrive in De Geseldonk. Ook niet-leden zijn van hate welkom en kunnen tegen een kleine vergoeding meespelen. Er zijn kleine prijzen te winnen. Aanmelden als paar op 13.00 uur aan de zaal. Meer weten: www.houtseslem.nl

Helmond-Oost: Maandag 12 februari is het familiecarnaval in wijkhuis de Lier. De dag begint om 14.00 uur en duurt to 18.00 uur. Speciale consumptie kaarten kinderen zijn te koop voor €4,00 met 3x snoep of chips, 2x drinken en 1x grabbelen uit de ton.

Mierlo-Hout: Op woensdag 28 februari wordt in wijkhuis De Geseldonk een mantelzorgbijeenkomst georganiseerd met als onderwerp: de rol van een casemanager. Deze avond is gratis toegankelijk. U krijgt antwoorden op al uw vragen betreffende de hulp die een casemanager u kan bieden en vanzelfsprekend kunt u ook zelf vragen stellen. De bijeenkomst begint om 19.00 uur met een inloop, waarna om 19.30 uur het informatieve gedeelte start.

Helmond-Oost: Op zaterdag 3 maart is het weer tijd voor een liveoptreden in het TOV-gebouw, Azalealaan te Helmond. Het optreden wordt verzorgd door Maxpoint en het beloofd een echte sixties dans avond worden. Entree bedraagt €5,-. De zaal gaat om 19.30 uur open

Oranjeburt/warande:Donderdagavond 15 februari a.s. is er een contactavond van Ypsilon Helmond e.o.  voor familieleden en naastbetrokkenen van mensen met psychotische kwetsbaarheid. Deze avond is vrij toegankelijk. Ggz ‘t Warant, Wesselmanlaan 25a in Helmond van 19.30-21.30 uur Aanmelden via ypsilon-helmond@hotmail.com of tel. 0492-844421 Informatiecentrum GGZ Oost Brabant Warant

Centrum: Op zaterdag 3 februari om 15.30 uur opent Nolly Braakenburg haar expositie bij Gerard van Hal Fotografie. Onder het genot van een drankje kunt u dan haar werk bewonderen en een praatje maken met de kunstenaar. U bent van harte welkom in het atelier aan de Kerkstraat 46 te Helmond. Het werk van Nolly is te zien t/m 31 maart 2018. Gerard van Hal Fotografie bevind zich midden in het centrum van Helmond, dus loop gerust even binnen en geniet van het aanbod.

Dit nieuwsbericht is 653 keer bekeken