Van Alles Wa Week 4

Gepubliceerd op: 27 januari 2018 10:00
Gewijzigd op: 1 februari 2018 9:51

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV-gebouw, Azalealaan te Helmond. Er is een prijzenpot van €1.400 met als hoofdprijs een bedrag van 350 euro. Tevens is er een loterij voor het winnen van twee grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 18.45.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Helmond: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten. U bent welkom in de Torenstraat 36a. 5701 SH Helmond.

Mierlo-Hout- Bridgeclub ’t Houtse Slem organiseert elke vrijdagmiddag een bridgedrive in De Geseldonk. Ook niet-leden zijn van hate welkom en kunnen tegen een kleine vergoeding meespelen. Er zijn kleine prijzen te winnen. Aanmelden als paar op 13.00 uur aan de zaal. Meer weten: www.houtseslem.nl

Helmond-West: Het bestuur van Buurtvereniging Apostelwijk nodigt haar leden uit om op donderdag 25 januari aanwezig te zijn bij de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.
Deze zal worden gehouden in de kantine van Speeltuin Helmond West aan de Arbergstraat; aanvang 20.00 uur. Er zal o.a. worden teruggekeken op het afgelopen verenigingsjaar en worden de plannen gesmeed voor het komende jaar. Het bestuur legt verantwoording af en leden hebben inspraak.

Brouwhuis/rijpelberg: Vrijdag 2 februari is er een kienavond in wijkhuis De Lier aan van Kinsbergenstraat 1 in Helmond. Let op, aanvang voortaan 19.30 uur, toegang vanaf 16 jaar.
Er zijn weer vele prijzen zoals tassen met levensmiddelen, wasmiddel en diverse andere leuke prijzen. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Mierlo-Hout: Op maandagavond 29 Januari speelt het VIOS van Esch Biljarts kaderteam weer een thuiswedstrijd tegen Mark Us.
Aanvang wedstrijden is om 19.30 in het wijkhuis de Geseldonk in Mierlo- Hout.
Dit is voor de biljartliefhebber een mooie kans om het KADERBILJARTSPEL te bewonderen.
Op woensdagavond 7 februari om 19.30 uur, houdt inloophuis De Cirkel een interactieve bijeenkomst over kanker en vitaliteit, voor mensen die kanker hebben of hebben gehad en hun naasten. Het thema van de avond is ‘vertrouwen’. De gratis bijeenkomst, begeleid door vitaliteitsspecialist Mariëtte van Hooff, is in inloophuis De Cirkel, Evertsenstraat 19 in Helmond.

Centrum/binnenstad: KBO Bernadette organiseert woensdag 31 januari een avondje in de Fonkel met het thema 'Vrijwilligers-zoek-avond'.
Voor diverse heel interessante functies worden meedenkers gezocht; het is dankbaar werk en geeft veel voldoening. Aanvang 19:30 h en wij sluiten af met een drankje aan de bar.
Wo.28 febr. IVN-Helmond Seniorenwandeling (50Plus) Ontdek het voorjaar!

Wie houdt van wandelen en van de natuur, kan deze ochtend mee op stap. Onder leiding van IVN-gids Setty Vos wandel je 5 kilometer op de Beweegroute van JIBB door Helmond Oost.

Je start met de groep om 10 uur bij Wijkhuis de Lier (van Kinsbergenstraat 1, 5703 BW in Helmond).
We lopen een stukje langs het nieuwe kanaal, stukje stad en door het Hortensiapark.
Je zult tijdens deze tocht zien dat het voorjaar eraan komt!
De wandeling duurt tot ongeveer 12 uur en deelname is gratis.

Informatie bij Setty Vos, tel. 0492-545649 of setty_vos@hotmail.com
Kijk ook op www.ivn.nl/helmond

Dit nieuwsbericht is 614 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.