Van Alles Wa Week 3

Gepubliceerd op: 20 januari 2018 13:00
Gewijzigd op: 1 februari 2018 9:51

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond: Op vrijdag 26 januari houdt de Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten het maandelijkse inloopuur in het Elkerliek ziekenhuis op locatie Helmond.
Deze middag biedt u de mogelijkheid te praten met een ervaringsdeskundige van de vereniging. Deze is tussen 13.00 en 15.00 uur aanwezig voor het geven van advies, informatie en voorlichting.
U kunt zonder afspraak tussen 13.00-15.00 uur binnenlopen.
Meer informatie is te vinden op de website van de vereniging: www.ruginfo.nl

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV-gebouw, Azalealaan te Helmond. Er is een prijzenpot van €1.400 met als hoofdprijs een bedrag van 350 euro. Tevens is er een loterij voor het winnen van twee grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 18.45.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Helmond: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl Op zondagen ook regelmatig concerten. U bent welkom in de Torenstraat 36a. 5701 SH Helmond.

Mierlo-Hout- Bridgeclub ’t Houtse Slem organiseert elke vrijdagmiddag een bridgedrive in De Geseldonk. Ook niet-leden zijn van hate welkom en kunnen tegen een kleine vergoeding meespelen. Er zijn kleine prijzen te winnen. Aanmelden als paar op 13.00 uur aan de zaal. Meer weten: www.houtseslem.nl

Helmond-West: Met de nieuwe expositie: ‘’penseelstreken’’ laat Loes Gruyters weer een mooie serie kleurrijke schilderijen zien, die zij de laatste drie jaar in haar atelier maakte. Je bent van harte welkom om deze te komen bewonderen in de sfeervolle meubelzaak van  Eric en Betty Smeulders aan de Mierloseweg 136 in Helmond. Te zien tijdens openingstijden van de winkel vanaf 23 januari 2018.

Mierlo-Hout: In 2017 hebben de vrijwilligers veel betekend voor KBO-St. Lucia. Om hen daarvoor te bedanken zijn zij door het bestuur van KBO-St. Lucia, uitgenodigd voor een gezellige middag onder het genot van hapjes en drankjes. Dit zal zijn op 25 januari a.s. van 13.30 tot 16.30 in Wijkhuis De Geseldonk. Als u niet aanwezig kunt zijn horen wij dat graag voor zaterdag 20 januari a.s. U kunt dat doen per e-mail naar j.vegchel6@chello.nl of bellen na 10.00 uur, telefoon 0492-525989.

Mierlo-Hout: Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor iedereen die met dementie, in welke vorm dan ook, te maken heeft. In een ongedwongen sfeer kunt u lotgenoten ontmoeten, informatie krijgen en ervaringen delen. Elke derde donderdagavond van de maand in Zorginstelling Alphonsus, Hoofdstraat 176, Mierlo-Hout in Helmond. Als u een bezoek wilt brengen aan het Alzheimer Café kunt u op 18 januari a.s. zonder aanmelding vooraf langskomen. De entree is gratis. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee, het programma start om 19.30 uur

Dit nieuwsbericht is 666 keer bekeken