Van Alles Wa Week 1

Gepubliceerd op: 5 januari 2018 12:00
Gewijzigd op: 4 januari 2018 10:57

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Annawijk/Suytkade: Kunstenaar Peter de Bruin is aan de slag gaan met zijn installatie die tot 28 januari 2018 op vrijdag- zaterdag- en zondagavond van 17.30 tot 23.00 uur te zien zal zijn voor alle Helmonders. De installatie betreft een videoprojectie bestaande uit bewegende vlakken in primaire kleuren.
Toegang is gratis. Filmzaal 4: van 14.00 tot 16.00 uur. Deze film duurt 10 minuten en wordt steeds herhaalt.

Binnenstad: Een bijzondere voorstelling in het Speelhuis. Hier zal op 22 januari een wintercircus plaats vinden voor blinden en slechtzienden in Theater Speelhuis te Helmond om 14.00 of 19.00 uur.
Fraaie Fratsen! is de 39e productie van Wintercircus Arlette Hanson. Een vrolijk en verrassend circusspektakel over een pretpark. Vergeet alles wat je van circus denkt te weten, dit is circustheater van nu. Eigentijds circus, in staat om jong en oud te betoveren met de unieke circussfeer.

Binnenstad: Fonkelend het nieuwe jaar in op zondag 7 januari in de Fonkel met om 12.00 uur een nieuwjaarsconcert door zang- en amusementsvereniging de Notenkrakers met Nederlandstalige liedjes en leuke sketches, gevolgd om 14.30 uur met de nieuwjaarsborrel in de ontmoetingsruimte.
Het eerste drankje en de lekkere hapjes zijn voor rekening van de Fonkel en de vereniging Wijkbeheer Binnenstad Helmond, dit alles omgeven met gezellige muziek uit de jaren zestig en zeventig door het Notenkrakersorkest de Nutjes.
Wij rekenen op uw komst. De toegang is gratis.

Mierlo-Hout: Op maandagavond  8 Januari speelt het VIOS van Esch Biljarts kaderteam weer een thuiswedstrijd tegen B.C. Op de Klos 2.
Aanvang wedstrijden is om 19.30 in het wijkhuis de Geseldonk in Mierlo- Hout.
Dit is voor de biljartliefhebber een mooie kans om het KADERBILJARTSPEL te bewonderen.

Helmond-West: Ook dit jaar heeft het bestuur van Buurtvereniging Apostelwijk weer gezocht naar de mooist versierde woning.
Sommigen bewoners doen dat uitbundig, maar velen doen het met een subtiel versierde gevelrand of tuinplant.
Dit jaar viel het oog op de versiering van het adres Troelstrastraat 17 van de fam. Van de Hurk. Zij wonnen de 1e prijs met als runner-up fam. de Groot, Suurhoffstraat 43.

Dit nieuwsbericht is 587 keer bekeken

X
X