Van Alles Wa 48

Gepubliceerd op: 1 december 2017 12:00
Gewijzigd op: 30 november 2017 10:18


Helmond-Oost: Maandag 4 december organiseert het Helmonds Muziek Corps een Sinterklaas Superkien Avond in TOV gelegen aan de Azalealaan te Helmond. Buiten het winnen van een totale geldprijzenpot van 1.400 euro kan iedere bezoeker gratis deelnemen aan een grote loterij en ontvangt men bij binnenkomst een heerlijke traktatie. Ook kan iedereen meedoen aan een verloting van twee grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Het kienen is van 20.00 uur tot 22.30 uur en de zaal is open vanaf 18.30 uur.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de jubileumcommissie van Kv de Olietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St Anna.

Helmond: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl Op zondagen ook regelmatig concerten. U bent welkom in de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond.

Helmond-West: Tot 1 januari 2018 exposeert Fotoclubbrabant ptcc afdeling Helmond, in de Westwijzer in de Cortenbachstraat 70. Tijdens de openingstijden gratis te bezoeken. Ook hebben zij een permanente expositie in de Huisartsenpraktijk aan de Beukenhoutstraat 42 in Mierlo-Hout tijdens de normale openingstijden.

Mierlo-Hout: Bridgeclub ’t Houtse Slem organiseert elke vrijdagmiddag een bridgedrive in De Geseldonk. Ook niet-leden zijn van harte welkom en kunnen tegen een kleine vergoeding meespelen. Er zijn kleine prijzen te winnen. Aanmelden als paar om 13.00 uur aan de zaal. Meer weten: www.houtseslem.nl

Helmond: In Wijkhuis De Fonkel is tot 21 december een expositie Fotografie van Maria van Kraaij-Rejaan. Prins Karelstraat 131, 5701 VL Helmond. Entree = gratis.

Helmond: Snel en eenvoudig de leukste sinterklaasgedichten maken? Jan Vriends en John van der Sanden geven een origineel en geanimeerd rijmcollege met aansluitend een workshop waarin je zelf meteen jouw rijm schrijft. Voor belangstellenden vanaf 12 jaar. Zaterdag 2 december 13.30 tot 15.00 uur in Bibliotheek Helmond. Entree: gratis toegang na aanmelding via de website www.bibliotheekhelmondpeel.nl

Dit nieuwsbericht is 50 keer bekeken

X
X