Alles voor een prachtig plaatje: Evianne Wiegers Photography

Gepubliceerd op: 6 december 2018 15:45
Gewijzigd op: 6 december 2018 15:15

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Regio: Anderhalf jaar geleden (in mei 2017) startte Evianne Wiegers met haar fotografiebedrijf, Evianne Wiegers Photography in Asten. In deze korte tijd heeft ze naam gemaakt binnen de industrie en hebben haar foto’s in internationale modemagazines gestaan. Zelf is ze geboren en getogen in Deurne, maar haar studio is te vinden aan de Industrielaan in Asten. Het laatste anderhalf jaar is ze bijna dag en nacht bezig geweest met shooten, bewerken en een naam maken voor haar eigen bedrijf.

Familieshoots

Na afgestudeerd te zijn van de Fotovakschool in Venlo, begon ze al snel met het maken van foto’s. Haar talent komt het allerbest naar voren in portretfoto's. Zo fotografeert ze broertjes en zusjes, opa's en oma's, neefjes en nichtjes, maar ook hele families worden op de foto gezet.

Fashion shoots

Naast dat ze fotografe is, is ze ook bevoegd kapster, visagiste en styliste. Omdat ze van alle markten thuis is, betekent dit dat ze vaak wordt ingehuurd door bedrijven voor fashion shoots. In het begin deed ze veel shoots zonder hier een vergoeding voor te vragen, zodat ze haar portfolio en de portfolio van aankomende modellen kon opbouwen. Dit bleek succesvol te zijn! Met haar werk trekt ze de aandacht van grote internationale magazines. Zo hebben in onderstaande tijdschriften al (meerdere) foto's van haar gestaan:

Provocator magazine - LA
Lucy’s magazine - Denver
Ellements magazine - New York
Promo Magazine - New York
Volant – Düsseldorf

Hiernaast is haar werk al maar liefst drie keer in de web publicatie van Vogue Italy verschenen.

Modellen

Buiten het feit dat ze met nog onontdekte modellen heeft gewerkt, heeft ze ook al heel wat bekende namen in haar portfolio staan. Zoals Joann van den Herik en Isadee Jansen (bekend van het televisieprogramma Curvy Supermodel). Hiernaast is Miss Nederland 2016, Zoey Ivory, al voor haar camera verschenen net zoals BN'er, winnaar van Holland Next Top Model 2014 en Miss Nederland 2017, Nicky Opheij. Foto's van deze shoots zijn ook via de officiële kanalen van de modellen verspreid.

Benieuwd geworden?

Een groot deel van het portfolio van mijn zusje is te vinden op haar instagrampagina (@eviannewiegersphotography) en op haar website: https://www.eviannephotography.nl/

bron foto; Evianne Wiegers Photography

Dit nieuwsbericht is 354 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X