“Alleen ik”: werken aan monologen en toespraken

Gepubliceerd op: 14 februari 2020 11:43
Gewijzigd op: 12 februari 2020 11:52

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Annawijk/ Suytkade: In deze zeven lessen gaan we werken aan toneelmonologen en toespraken; uit de wereldliteratuur, van beroemde persoonlijkheden of zelf geschreven.

Speel je toneel en zie je tegen al die alinea’s tekst die je alleen moet spelen op? Moet je iets presenteren voor een groep mensen en voel je je onzeker daarover? In deze cursus gaan we stap voor stap werken aan hoe je op een authentieke en sprankelende manier een monoloog of een toespraak houdt.

Op dinsdag 3 maart kun je gratis de eerste les volgen om te kijken of deze cursus iets voor je is.

Over de docent:

Lavínia Germano is haar theaterloopbaan in Brazilië als actrice begonnen. In Nederland heeft ze de opleiding voor theaterdocent/regisseur op de Theaterschool Amsterdam gedaan. Daarna heeft ze de post-H.B.O. acteertraining op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht i.s.m. de Kleine Academie Brussel gevolgd. Verder heeft ze deelgenomen aan vele internationale masterclasses. Lavínia Germano heeft tientallen toneelstukken geregisseerd en geeft sinds 1985 in Nederland  acteerlessen en cursussen. Op dit moment is ze directeur van het Annatheater, docent van Jeugdtheaterschool Annatheater en regisseur van toneelgroep Vreemd Beest.

Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur van 3 maart tot en met 14 april.

Informatie: Lavínia Germano, tel.: 06-44369288, e-mail: laviniagermano@annatheater.nl   

Het Annatheater is gelegen op 1 minuut loopafstand van het Station Helmond.

Het adres is Floreffestraat 21a, Helmond.

info@annatheater.nl -  www.annatheater.nl

F Annatheater Helmond


Dit nieuwsbericht is 581 keer bekeken

X
X