Algemene Ledenvergadering RKSV Mierlo-Hout

Van links naar rechts: Hans Meulendijks, Patrick van Hout, Wiljan van Hoof, Adriaan van de Laar, Wim Kuypers en Willie Langewouters
Gepubliceerd op: 24 november 2017 12:30
Gewijzigd op: 23 november 2017 15:24

Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Op maandag 20 november vond bij de RKSV Mierlo-Hout weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Naast de behandeling van de gebruikelijke agendapunten werd er deze avond afscheid genomen van Tim van Ekert als bestuurslid. De voorzitter bedankte hem voor zijn inzet en niet aflatende enthousiasme waarmee hij zijn taak had uitgevoerd.

Zijn opvolger in het bestuur, Niek Klaassen, werd vervolgens voorgesteld aan de leden die unaniem hun goedkeuring uitspraken voor de toetreding van Niek in het bestuur. Nadat de voorzitter een 7-tal leden had geïntroduceerd werden zij gehuldigd voor het langjarig lidmaatschap van de vereniging. Dit betrof de volgende leden: Hans Meulendijks 50 jaar lid, Patrick van Hout 25 jaar lid, Wiljan van Hoof 40 jaar lid, Adriaan van de Laar 60 jaar lid, Wim Kuypers 60 jaar lid en Willie Langewouters 50 jaar lid. De vergadering werd vervolgens afgesloten door Pieter Vervoort die als voorzitter van de jubileumcommissie een presentatie gaf over het programma wat zijn commissie aan het voorbereiden is. Gezien de samenstelling van de jubileumcommissie en het conceptprogramma hebben de leden er alle vertrouwen in dat ze een mooi 100-jarig jubileum tegemoet gaan in 2019.

Dit nieuwsbericht is 207 keer bekeken

X
X