AG Underwear – De Bodywear Specialist gaat maatje groter

Gepubliceerd op: 7 december 2017 14:30
Gewijzigd op: 7 december 2017 13:56

Voorpagina
Inmiddels uitgegroeid tot een begrip in ondermode voor dames en heren jong en oud van diverse top merken in Helmond.

Daar we reeds twee en half jaar geleden starten met onze winkel zijn we bijzonder gegroeid in ons aanbod zodoende hebben we doen besluiten om het pand tegenover onze oude winkel (voormalig pand expert /toffe tantes) te betrekken om daar onze collecties beter te kunnen uitstallen en de nodige ruimte hebben om nog verder door te groeien in de toekomst.

Afgelopen jaar hebben we weer enkele leuke nieuwe merken toe mogen voegen aan ons assortiment o.a CR 7 underwear voor heren en jongens van Cristiano Ronaldo waar we ook de casual kledinglijn van zullen gaan verkopen. Deze bestaat uit diverse spijkerbroeken, shirts en blouses.

Armani is een ander groot merk dat bij ons verkrijgbaar is, hiervan gaan we de dames en heren lijn underwear en zwemkleding verkopen!!

Ook Bamboo liefhebbers kunnen bij ons ondergoed vinden in diverse modellen; slips boxers en shirts op dit moment alleen nog voor heren.

Geheel nieuw is ook onze lijn tassen en klein lederwaren van het merk “Ploeger”.

De drijvende kracht achter deze lijn is een vrouw met passie en oog voor detail zodat er een geheel eigen stijl en ontwerp is gecreëerd van een hoge kwaliteit en sjieke uitstraling van pasjeshouder tot heup/schouder tas, etui tot portemonnee diverse modellen in diverse uitvoeringen van leder.

Deze collectie is geheel met de hand gemaakt met veel stijl en klasse. In Nederland zijn wij het enige verkooppunt en een deel van de collectie is reeds bij ons te bewonderen en te koop!!!

Ook onze bedrijfsnaam is een beetje veranderd de toevoeging A G verwijst naar de twee pilaren achter de toonbank Angelo en Gonny. Namens ons we heten we u hartelijk welkom in onze winkel.

Deze maand hebben we diverse openingsacties hou onze facebook in de gaten hierop verschijnen regelmatig onze nieuwe updates betreffende collecties en andere nieuwtjes,

Graag tot ziens namens De Bodywear Specialist - AG Underwear en more.

Dit nieuwsbericht is 220 keer bekeken

X
X