Afscheid voetbalclub rkPVV

Gepubliceerd op: 16 september 2022 14:18

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Na een levendig bestaan dat gekenmerkt werd door kleinschaligheid, wijkgebondenheid en gezelligheid, is in de leeftijd van 92 jaar Voetbalclub rkPVV van ons heengegaan. Door het gemeenteraadsbesluit anno 2017 was het toekomstperspectief al weggenomen. Door corona kwam er plotsklaps een einde aan het seizoen 2019-2020, waarin werd gespeeld op het all time hoogst behaalde niveau van rkPVV, de 3e klasse.
 
Meteen na 1 juli 2020 werden de velden door bulldozers omgeploegd en onlangs zijn de kantine en kleedlokalen stevig behandeld door de sloophamers. Van Sportpark De Warande is nu niets meer te zien. De financiële afwikkeling is afgerond, en stelt rkPVV in staat om een passend afscheidsfeestje te houden.

rkPVV nodigt (oud)-leden, sponsoren, supporters, voetballers, vrijwilligers en alle anderen met een warm hart voor rkPVV van harte uit om persoonlijk afscheid te komen nemen, om het bestaan van rkPVV te herinneren en te vieren, en om samen het verenigingsleven van rkPVV eenmalig nog eens dunnetjes over te doen.
 
Datum: zaterdag 17 september, vanaf 15.00 uur.
Plaats: Café ’t Vat.
 
Anjo zorgt voor de drank, Werner voor het vaste voedsel, DJ Davy voor de muzikale omlijsting en Jan voor de bewegende beelden.
 
Van harte uitgenodigd namens het bestuur van rkPVV, Arôn, Eric en Jos


Dit nieuwsbericht is 148 keer bekeken

X
X