Afhalen kaarten Ouderenmiddag

Gepubliceerd op: 21 januari 2020 16:19

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Tranen van het lachen en arm in arm meelallen met bekende artiesten en oude bekenden: Dat is de Ouderenmiddag van De Kluppels. Zondag 9 februari kunnen alle 65-plussers uit Mierlo-Hout weer genieten van de speciale carnavalsmiddag. Vrijkaarten kunnen op zaterdag 25 januari opgehaald worden.

De Ouderenmiddag in hoftempel de Geseldonk duurt van 12:30 uur tot 17:00 uur. De zaal gaat om 12:15 uur open. Ook dit jaar staat er weer een geweldig programma voor de ouderen klaar. Wie er precies komen, houden we nog even geheim. Een tipje van de sluier: de muzikale omlijsting van de dag wordt verzorgd door Ragazzi en er komt in ieder geval een bekende Nederlander optreden.

De toegang voor deze middag is gratis. De kaarten voor de Ouderenmiddag zijn zaterdag 25 januari tussen 11:00 uur en 12:00 uur op te halen in de ontmoetingsruimte van de Geseldonk. U hoeft vooraf geen kaarten te reserveren. Maximaal één kaart per persoon. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat kaarten aan inwoners buiten Mierlo-Hout worden doorgeven. Elk jaar moeten mensen teleurgesteld worden omdat de kaarten op zijn. Wees er dus snel bij, want vol is vol.


Dit nieuwsbericht is 136 keer bekeken

X
X