Adventure Store is altijd de beste keuze!

Gepubliceerd op: 21 november 2020 13:23
Gewijzigd op: 20 november 2020 13:25

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Black Friday? No Way! Bij Adventure Store Helmond gelden áltijd de beste prijzen en de scherpste deals voor alles op het gebied van sport- en outdoor benodigdheden. En dat met de bekende persoonlijke bediening, het assortiment met topkwaliteit merken en het gratis parkeren voor de deur.

Kortingen tijdens Black Friday lijken vaak gunstig, maar schijn bedriegt. In veel gevallen zijn de Black Friday Deals niet zo mooi en gunstig als ze lijken, aldus de consumentenbond. Uit een eerder artikel van het Eindhovens Dagblad bleek ook dat 71 procent van de Nederlanders de kortingen niet uniek vindt.

Gelukkig biedt Adventure Store áltijd de beste acties en prijzen. Kom snel naar de winkel en profiteer nu van 20procent korting op een product naar keuze bij inlevering van de originele bon uit deze krant. En als je er dan tóch bent, vergeet dan niet om eens te kijken naar alle prijspakkers en andere opruimacties die op dit moment in de winkel aanwezig zijn.

Daarnaast gelden er super acties tot en met 30 november met minimaal 15procent korting op de gehele collectie in de winkel Alle tassen en rugzakken 15 procent korting, alle wandelschoenen, broeken en alle winterjassen 15 procent korting, 25 procent korting op alle kinderregenlaarzen en 15 procent korting op kampeer- en recreatie spullen zoals relaxstoelen, barbecues, slaapzakken, matten, tenten en alle accessoires. En 50 tot 75 procent korting op al onze outlet artikelen.

Naast hoge kortingen, kun je ook rekenen op een uitstekende service en goedpassend advies. Onze outdoor adviseurs staan voor je klaar om je te helpen! Of je nu op zoek bent naar een perfect paar wandelschoenen óf een gloednieuwe barbecue, Adventure Store heeft het allemaal!

*acties zijn niet in combinatie met aanbiedingen en spaarsysteem. 

Kijk ook op wwww.adventurestore.nl


Dit nieuwsbericht is 358 keer bekeken

X
X