Adventure Store de jassen specialist

Gepubliceerd op: 1 oktober 2020 10:45
Gewijzigd op: 1 oktober 2020 9:22

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Of je nu gaat wandelen, fietsen, op reis gaat of elke dag buiten werkt, de jas die je draagt moet uiteraard comfortabel maar ook lichtgewicht en ademend zijn. Tevens dient je jas bescherming te bieden tegen regen, wind en kou.

Voor alle verschillende activiteiten hebben we een uitgebreide collectie jassen in huis en wij werken uitsluitend met de beste premium outdoor- en winter(sport)merken, zoals onder andere Jack Wolfskin, Rab, Sprayway, Columbia, Fjall Raven, Icepeak, Killtec, Tenson.

Het 3-lagen systeem
Dit systeem is een manier van kleden, verspreid over meerdere lagen. Aan de hand van de weersomstandigheden en de aard van je inspanningen kun je een keuze maken uit de technische kledinglagen die je die dag nodig hebt. Met gevoerde kleding kan dat niet. Het beste kun je het 3-lagen systeem als een richtlijn zien: bij kou draag je drie lagen, maar als het warmer is kun je de tussenlaag weglaten. Ter illustratie van het systeem hanteren we de volgende verdeling:

• Thermisch ondergoed (onderlaag) voor basiswarmte, vochtregulering en comfort.
• Een ‘midlayer’ (tussenlaag) voor extra warmte, warmtebehoud en comfort.
• Een ‘hardshell’ (buitenlaag) hoge slijtvastheid, scheurbestendigheid, bewegingsvrijheid, vochtafvoer en beschermt uitstekend tegen alle weersinvloeden.

F | Shutterstock


Dit nieuwsbericht is 239 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X