Adventsconcert door zang- en amusementsgroep De Notenkrakers

Gepubliceerd op: 25 november 2022 14:01

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

BINNENSTAD

Zondag 27 november is het weer HET eerste Advent. Dit wil bij de draaiorgels zeggen dat de zang- en amusementsgroep De Notenkrakers, onder leiding van Willy van Oorschot, na 2 jaar onderbreking al weer voor de zesde keer het concert verzorgt op deze zondag. Een sfeervol concert met een vleugje kerst in deze periode, waarbij zowel de Sint Nicolaas-tijd en de kersttijd samenkomen.

Met het eerste liedje ‘Steek dan een kaarsje aan’ wordt de adventstijd ingezet. Zij verzorgen regelmatig gezellige (meezing)optredens voor senioren, zorg- en verpleeginstellingen, wooncentra, de Zonnebloem, Rode Kruis, KBO’s etc. Nu dus in de Loods20/Draaiorgelmuseum Helmond/Danszaal Bocken.

Uiteraard mag er ook meegezongen worden, komt allen genieten van deze gezellige meezing- en kijkmiddag van De Notenkrakers. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur. De entree is € 5,00, waarbij inbegrepen 2 consumpties, dit in afwijking van de Museum entreeprijs. Vooraf, in de pauze en na afloop kunt u genieten van onze Helmondse draaiorgels. Danszaal Bocken is te vinden op de Binnen Parallelweg 2, 5701 PH Helmond.

De openingstijden zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 15 personen ook mogelijk op afspraak.

Vrijwilligers
Om weer meer concerten op de zondag te kunnen geven, zijn wij op zoek naar extra vrijwilligers, vooral voor de horeca. Heeft u interesse en zin in een hobby waar muziek in zit, waarbij u tevens bijdraagt aan de Helmondse cultuur en monumenten? Neem dan contact op met de Stichting Draaiorgels Helmond: info@draaiorgelshelmond.nl of 06 – 39 68 24 04.


Dit nieuwsbericht is 188 keer bekeken