Adcommunicatie en KlaasenVandeursen verhuisd!

Gepubliceerd op: 4 maart 2021 16:00
Gewijzigd op: 4 maart 2021 15:01

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND Adcommunicatie, uitgever van Weekkrant De Loop Helmond is verhuisd naar de Mierloseweg 244, op de oude locatie van Jumbo Aanhangers. Op de nieuwe plek zit nu zowel het kantoor, studio en het distributiepunt van Weekkrant De Loop Helmond. 

Op donderdagmorgen wordt de krant geleverd op plm. 5 pallets, verdeeld en uitgereden naar een kleine 90 bezorgers in Helmond. Vroeger zaten de locaties op verschillende plekken, maar dit geeft nu veel voordelen.

KlaasenVandeursen ontwerp en conceptEen prachtig kantoor in de Elzas Passage.

De studio zit in het oude kantoor van Jumbo Aanhangers, waar een mooie ruimte is betrokken. Hier vind de opmaak plaats voor de uitgeverij en andere opmaakopdrachten. 

Ook worden hier de klanten van KlaasenVandeursen bediend, onder andere van der Valk Hotels, de Outdoorspecialist en Huijbregts Groep. KlaasenVandeursen ontwerp en concept, is verhuisd naar een prachtig kantoor in de Elzas Passage. 

Logisch, want dit bureau gaat de marketing doen van de Elzas Passage. Boven de Stadskamer is een fijne ruimte betrokken met zicht op het interieur van de Elzas Passage.

Nieuw adres:
Adcommunicatie: Mierloseweg 244, 5707 AV  HELMOND
KlaasenVandeursen Reclame: Elzaspassage 15, 5701 RW  HELMOND


Dit nieuwsbericht is 281 keer bekeken

X
X